Efter en vecka med 3 migrändagar och fruktansvärd mensvärk känner jag att känner jag att vi avslutar helgen med lite orientalisk lyx, eller vad säger ni?

By Terrys Holiday Collection 2016 innehåller få, men superfina produkter som passar perfekt som julklappar. Impearlious är en modern tolkning av klassiska pärlor med en fantasifull och exklusiv känsla. I början av november kan vi se dessa i butikerna.

by terry impearlious holiday collection 2016
by terry impearlious holiday collection 2016
by terry impearlious holiday collection 2016
By Terry Impearlious Voile de Perle Premium Highligther Compact, 490 SEK

Alltså, hur fin är inte den här highlightern? En lyxig highlighter med ett sammetslent puder inspirerat av pärlor. Förpackningen är i läcker roséguld och pudret är indelat i tre olika färger. (Innehåller parfym)

by terry impearlious holiday collection 2016
by terry impearlious holiday collection 2016
By Terry Baume de Rose Pearlescent Lip Balm, 240 SEK

En begränsad upplaga av den legendariska Baume de Rose fylld med rosa pärlemoskimmer. Ytterförpackningen kommer med en ögla, perfekt att hänga i julgranen. Det här läppglanset är så fint och har samma härliga formula som originalet. (Innehåller parfym)

by terry impearlious holiday collection 2016
I kollektionen ingår även Elixir de Perle (innehåller Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane och flera olika parfym), en multiprodukt som ska ge huden en lysterboost, 1990 SEK och även en Baume de Rose Deluxe som är en specialutgåva i XL-version och ligger på 2140 SEK.

Som sagt så behöver jag lite extra lyx den här veckan och dessa får mitt hjärta att klappa lite extra! Trots att produkterna innehåller en del parfym kommer jag troligtvis kunna använda dem då det är värre med saker man smörjer in på huden –  så jag är glad över att inte fått hem ansiktsprodukten.

Vad tycker du om Impearlious Holiday Collection?

.

produktprover

 

 1. Thanks for your answer but I prefer pics of their ingredient list if you really can…. because I used to see the INCI list on a number of online stores and many times, there were mistakes with it !!! I don’t want to waste your time…just to verify them because of my sensitive skin !!

  Kind regards,

  Sophie

  1. Molkan skriver:

   I’m sorry, I don’t photograph the packaging and I’ve thrown them away.

 2. Very nice review and pics of this By Terry’s 2016 Christmas Collection….but what about ingredients ?
  Can you add here or send me pics of their full ingredient list please ?
  Thanks a lot !
  Kind regards,
  Sophie

  1. Molkan skriver:

   You can find the INCI list on a number of online stores or search for the products at cosdna.com

Comments are closed.

LOADING..