I veckan fick jag hem ett superfint kit i en glittrande låda från bareMinerals. Deras Original SPF 15 Foundation fyller nämligen 20 år och därför har de tagit fram en limiterad specialutgåva med extra bling.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation
bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation
bareMinerals Anniversary Original, 395 SEK

Original SPF 15 Foundation är en naturlig mineral-foundation med en lätt konsistens som lämnar ett naturlig och fräsch resultat. Kitet innehåller även bareMinerals Beautiful Finish Brush.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation
Det som gör Original SPF 15 Foundation unik är att den var först med sin ”Swirl, Tap, Buff®”-teknik för ett felfritt resultat.

bareMinerals 20th anniversary 20 år foundation
Tyvärr fick jag en alldeles för mörk nyans (Medium Beige) även om det inte syns på min swatch, men den är typ 1-2 nyanser för mörk. Tråkigt eftersom jag blev knockad av den otroligt fina finishen på produkten. Ser ni att den liksom ger lyster?

Jag älskar min Blemish Remedy foundation, den använder jag typ varje dag. Och jag känner att bareMinerals fortsätter att imponera på mig då jag förut tyckt att märket verkar lite ”tråkigt” – men alltså inte nu längre. Jag fortsätter som sagt att imponeras!

Har du testat Original SPF15 Foundation? Vad tycker du?

.

 

produktprover

LOADING..