NABLA är det italienska, [crueltyfria och veganska!] sminkmärket som tagit mig med storm sedan jag tog emot de första produkterna för ungefär ett år sedan. Alla produkter är i magisk kvalitet och många av dem är personliga favoriter.

Deras brynpenna Brow Divine vann första delen i min Eyebrow Smackdown (och ja, det ska komma fler inlägg i serien – ska bara få tummen ur…) och nu har de lanserat sin motsvarighet till Anastasias Dipbrow och andra brynpomades; Brow Pot. I’m beyond excited!


Som vanligt har NABLA extra bra priser på nylanserade produkter. Så alla brynprodukter är nu på 15% rabatt.

nabla brow universe brow pot
NABLA Brow Pot, ca. 98 SEK (ord. pris 115 SEK)

En vattenfast pigmenterad kräm med egenskaperna att ge textur och fyllnad till brynen. Formulan har lång hållbarhet och är designad så att du kan skapa ett tredimensionellt bryn med en enkel gest. Den perfekta konsistensen bidrar till rätt mängd för att enkelt skapa en naturlig eller dramatisk look.

nabla brow universe brow pot
Brow Pot i Venus (Blond), Neptune (Taupe), Mars (Varm brun) & Uranus (Mörkbrun)

nabla brow universe brow pot
NABLA Brow Divine, ca. 98 SEK (ord. pris 115 SEK)

En självvässande ögonbrynspenna med lång hållbarhet som varken är för hård eller för mjuk. Den ultrafina uppvridbara spetsen fyller även de minsta utrymmena med exakta, hårliknande drag.

Kommer i färgerna; Venus (blond), Mercury (varm mellanbrun), Neptune (kall mellanbrun), Jupiter (neutral mörkbrun), Uranus (kall mörkbrun).

nabla brow universe brow pot
I samband med lanseringen har de även tagit fram ett ”brynuniversum” med alla sina brynprodukter – en låda som du faktiskt kan köpa. Ni vet hur löjligt förtjust jag är i rymden och ögonbryn – så detta är ju som gjort för mig.

NABLA Brow Universe, ca. 790 SEK (ord. pris 930 SEK)

Brow Universe innehåller alla 5 nyanser av Brow Divine brynpennor och alla 4 nyanser av Brow Pots – i limited edition.

nabla brow universe brow pot

nabla brow universe brow pot
Det som faktiskt gör mig besviken är att Brow Pots faktiskt innehåller Cyclopentasiloxane (som jag skrev om härom dagen). Något som förvånar mig från ett sådant medvetet märke i övrigt.

Och tyvärr vet jag inte om de uppnår Anastasias kvalitet – då jag igår testade Uranus till min halloweensminkning tyckte jag att resultatet blev lite som Freedoms Pro Brow Pomade, den liksom smulade lite och gav mig inte riktigt det där silkiga resultatet jag vill ha, men det är som sagt bara mitt första intryck. Ska testa de andra nyanserna också, för ibland kan det ju vara så att vissa pigment har svårt att hålla ihop. Recension kommer på begäran.

I övrigt gillar jag fortfarande pennorna som attan, de är både silikonfria och glider på lätt och ger ett snyggt resultat.

Vad tror du om nya Brow Pots? Något du kommer testa?

.

produktprover

LOADING..