Skönhetsnördandet har hjälpt mig otroligt mycket med min ångest genom att jag kunnat gräva ned mig i det jag älskar allra mest när jag mått som sämst.

Men i somras blev två heltidsjobb helt enkelt för mycket. Jag sätter otroligt mycket press på mig själv att hela tiden leverera bättre content för varje dag som går, vilket är ohållbart i längden. Och något jag inte vill göra igen är att gå in i väggen, för det är det värsta jag varit med om.

Min hälsa är definitivt viktigare än både jobb och pengar.


Med det sagt har jag alltså valt att avsluta min blogg här på Damernas och gå tillbaka till min egen domän (molkan.se) om ungefär en månad.

Jag hoppas att ni hänger med tillbaka – för jag har många grymma projekt på gång som ni inte vill missa!

  1. Emilie skriver:

    <3 Står bakom dig var du än är.

  2. Usch… Hoppas du mår bättre snart <3 Klart vi följer med :)
    Styrkekramar

Comments are closed.

LOADING..