Härom dagen damp det ned ett paket som jag inte hade räknat med, men blev så sjukt glad över! Två produkter från LH Cosmetics; Infinity Palette och The Basic Kit. Tack fina Linda ♥

LH cosmetics infinity palette the basic kit
LH Cosmetics The Basic Kit, 499 SEK

Ett borstset med 5 borstar för både ögon, bryn, ansikte och läppar samt en puderpuff. Allt du behöver för att kunna skapa en fulländad look.

LH cosmetics infinity palette the basic kit
310 Finishing Brush, 306 All Over Brush, 304 Blending Brush, 333 Angled Brush, 301 Precision Brush

LH cosmetics infinity palette the basic kit
Puderpuffen är den mjukaste och gosigaste jag någonsin känt på. I was like.. ”It’s so fluffy I’m gonna die!”

LH cosmetics infinity palette the basic kit
Jag hade t o m. en liten blivande makeupartist här idag som också tyckte om borstarna :)

LH cosmetics infinity palette the basic kit
LH cosmetics infinity palette the basic kit
LH cosmetics infinity palette the basic kit
LH Cosmetics Infinity Palette, 399 SEK

En ultimat multifunktionspalett med 8 stycken nyanser som går att använda både torra och blöta för olika effekt och intensitet. En palett för ögonen, ansiktet, brynen… ja, you name it!

LH cosmetics infinity palette the basic kit
LH cosmetics infinity palette the basic kit
Jag har haft ett par dagar efter min megaförkylning när jag inte orkat sminka mig, men nu är jag sååå pepp på att använda de här produkterna! Tänkte att jag skulle ta tag i lite Halloweensminkningar nu när jag är ledig i ett par dagar.

Puderprodukterna är silkiga och glider på lätt och fint på huden, har ännu inte använt dem blöta, men det kommer också. Borstarna är mjuka och jättehärliga. Puderpuffen är nog min personliga favorit, så mjuk och härlig! Skulle gärna vilja ha en kudde i samma material, typ nu tack ♥

Jag tycker också att produkterna har riktigt bra pris för att vara bra och kvalitativa, samt att Lindas brand sträcker sig över hela världen – hon hade lika gärna kunnat ta dubbelt så mycket och folk hade köpt prylarna ändå. Så att det är någorlunda prisvänligt gör nog märket ännu mer attraktivt. Jag ser också fram emot kommande produktsläpp, tror det blir grymt. Good job!

#iamthecreator

.

produktprover

LOADING..