Idag (8/10) lanserar MAC Cosmetics en ny typ av läppstift, Liptensity.

”En skimrande ny läppstiftsformel som flyttar gränserna för färgintensitet. Med hjälp av vår teknik High-Frequency Tetrachromatic Pigments, innehåller varje läppstift mer pigment än vanliga formler. Resultatet är ett exceptionellt och unikt spektrum av extrem färgintensitet, klarhet och livfullhet. Den lyxiga konsistensen smälter vid kontakt och ger en fyllig färg med satinfinish – i ett enda svep.”

mac liptensity mulling spices
MAC Liptensity, 215 SEK

Jag har fått hem nyansen Mulling Spices som beskrivs som en Bordeauxtonad brunröd, men jag skulle mer vilja säga att det är en klassiskt röd.

Konsistensen är krämig och mycket lättapplicerad och hylsorna är färgkoordinerade så att man enkelt ser nyanserna utan att behöva kolla undertill eller öppna hylsan.

Läppstiften släpps i 24 nyanser (21 på svenska hemsidan) varav 6 nyanser är limited edition. Doften på läppstiften är MAC’s klassiska vaniljdoft.

mac liptensity mulling spices
Inte helt otippat finns tre av de snyggaste nyanserna (Stallion, Blue Beat & Galaxy Grey) intemaccosmetics.se, tyvärr vet jag heller inte om de finns bakom disk heller.

Kika gärna in hos Honibeauty om ni är sugna på att spana in nyanserna Stallion och Blue Beat.

Har du sett någon nyans du är sugen på?

.

produktprover

LOADING..