Månadens favoriter: September 2016

Tänk att det redan gått 9 månader på det här året? Var har tiden tagit vägen? Jag förstår inte. Här kommer i alla fall septembers skönhetsprodukter som fått mitt hjärta att klappa lite extra.

lip desire lipstick lipliner scuplting isadora
IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof & Lip Desire Sculpting Lipstick i nyansen 56 Rosewood. En perfekt nyans för mig om jag vill ha färg, fast ändå ganska diskret. En lite mörkare variant av MLBB (My lips but better) ♥

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
Lancôme Grandiôse Liner är en hypad produkt som jag helt ärligt inte trodde att jag skulle gilla, men yeez vilken eyeliner! Enkel att applicera, resultatet blir mattsvart. I like!

perfect blush isadora new fall autumn 2016
IsaDora Perfect Blush i nyansen 52 Pink Glow. Ja, mycket IsaDora här – men detta rouge är så otroligt fint! Jag skulle säga att det kan motsvara några andra av mina favoritrouge i samma genre. Ett rosa rouge med guldskimmer. Det ger ett fantastiskt glow.

.

Har du haft någora skönhetsfavoriter i september?

LOADING..