L’Oréal Paris har lanserat två kollektioner med nya lippies i slutet av juli och idag ska vi ta och  kika på Infallible Matte Max Lipstick – ett läppstift i gelform och skumapplikator som ska ge en supermatt finish.

L'Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick
L’Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick, 99 SEK

Skulptera dina läppar och skapa oändliga looks med dessa nya färgsprakande läppstift, som berikade med mikro-oljor ger dina läppar en sammetslen och matt finish i upp till 8 timmar!

L'Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick

Silencio, Virgin, Oops I pink it again, Disturbia, Say my name, I gotta feeling

L'Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick
Ska jag vara ärlig trodde jag att det var ögonskugga först innan jag läste pressinformationen, haha! Men riktigt roliga och innovativa läppisar! Jag gillar att man antingen kan få ett ganska skirt resultat, eller bygga upp en intensiv färg.

Konsistensen är svår att beskriva, för det känns inte alls som en produkt man har på läpparna, men heller inte som ögonskugga eller annat puder – utan någonting mitt emellan. Efter appliceringen känns de inte alls på läpparna, riktigt skumt. Men jag gillar dem! Enkla att ha med sig och applicera i farten. Hållbarheten har jag ännu inte hunnit testa, men det kommer recension så småningom.

Att tillägga är att jag tror att dessa passar ypperligt för Ombre Lips då formulan är fastare och därmed enklare att få ett snyggt resultat. U see what I mean? Ska definitivt testas!

Vad tror du om dessa? Har du spanat in Matte Max något?

.

produktprover

  1. Såg ut som nåt jag skulle gilla :) Dom två första färgerna fastnade jag för, så kanske får ta och kika in dom.

    1. Molkan skriver:

      Alltså den lila nyansen ? Spana in den för skojs skull också!

Comments are closed.

LOADING..