Cellförändringar

motd isadora beauty heroes
Inte trodde jag att jag skulle drabbas. För det är någonting som bara händer andra. Är det inte alltid så?

I somras var jag på kontroll. En helt vanlig undersökning man får göra var 3:e år från att man fyllt 23. Jag fick sedan svar att jag hade svåra cellförändringar.

För att förhindra att det blir cancer i framtiden ska de göra en lättare operation. Imorgon är det min tur och jag kan inte förneka att jag är rädd.

Men ett tips från coachen; Gå på cellprovtagningar och undersökningar! Även om det känns jobbigt eller läskigt så är det ju bättre att de upptäcker det i tid och kan göra något åt det. En vill ju slippa cancer så länge det går.

Önska mig lycka till!

 1. Jenny skriver:

  Nu är ju detta ett par dagar sedan, men jag ville skriva och säga att jag hoppas det gick bra med operationen!
  Och dela med mig av att jag har haft cellförändringar, det senaste provet var dock normalt. Men nästa vecka är det dags för kontrollen då jag kallas varje år för att jag haft förändringar. Är lite rädd att förändringarna kommit tilllbaka…

  Kramar <3

 2. Lotta skriver:

  Lycka till! Tänker på dig!
  När jag var ung och nygift fick jag reda på att jag hade något (kommer inte ihåg om det var cellförändringar han sa, gynekologen. Meddelandet fanns på telefonsvararen när jag kom hem från bröllopsresan mitt i natten…) Fick ta om provet som tack och lov var normalt då.
  I förra veckan gjorde jag mammografi. Har ångest nu innan brevet kommer hem. Tänk om det står att det måste tas om?
  Så jag kan sätta mig in i din situation.
  Lycka till igen, det går säkert bra!
  Kram!

 3. Elin skriver:

  Gud vad tråkigt! Men det kommer att gå bra. Lycka till! ?❤

 4. Anna skriver:

  Tänker på dig och önskar dig allt gott imorgon!

 5. Madde skriver:

  Jag fick också göra en sån operation i vintras, under narkos dessutom! Det gick så bra, ingen smärta eller nåt efteråt. Det kommer gå bra för dig med! Lycka till

Comments are closed.

LOADING..