När jag kom hem från semestern hittade jag bl a. lite nyheter och en favorit från Lancôme i brevlådan. Låt oss kika närmare…

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
Lancôme Hypnôse Volume-á-porter, 310 SEK

Denna fick jag i någon goodiebag förra hösten och använde den flitigt tills den tog slut… Varför jag inte skrivit om den tidigare är för mig ett frågetecken.

Applikatorn är den första i gummi bland Hypnôsemascarorna. Formulan innehåller rosenolja med mer latex och mindre vax för mjukare fransar. Jag tycker att den gör allt det där som jag letar efter i en mascara, den ger längd, volym, smular inte samt att borsten har små strån och är i gummi. En absolut favorit!

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
Lancôme Sourcils Styler Eye Brow, 275 SEK

En brynfix skapad i samarbete med Lisa Eldridge som både färgar och formar brynen. Den gelbaserade formulan och applikatorn är inspirerad av hårborstar och fångar upp och färgar alla strån i brynet utan att färga av sig på huden. Finns 3 olika färger samt transparent.

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
Lancôme Grandiôse Liner, 365 SEK

En eyeliner med en applikator som går att böja 35° åt två olika håll för yttersta precision längs fransraden. Tillsammans samspelar en tunn spets   och en matt och pigmentrik formula för ett perfekt resultat varje gång. Finns i 3 färger.

lancôme hypnôse volume-á-porter sourcils styler grandiôse liner
Jag är riktigt pepp på att testa de två nya produkterna då jag har hört så mycket bra om dem. Och det kära återseendet med mascaran får jag ju inte glömma! Denna gång lovar jag en recension på mascaran så ska ni få veta varför den blivit en sån favorit.

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du om dem?

.

produktprover

  1. Anna B skriver:

    Jag ser fram emot recensionen av denna mascara då jag nyligen har köpt just den men ej börjat att använda den ännu! Men det verkar ju som att jag gjorde ett bra val som köpte den…! :-)

Comments are closed.

LOADING..