Att komma hem efter semestern…

img_5134.jpg
Posten är det största dilemmat när jag är hemifrån, för kattvakt – det löser sig alltid. Men posten… Vem orkar ta hand om den? Denna gång har jag min kära svärmor att tacka ♥

Det är som rena julafton när man kommer tillbaka från semestern. Massor av roliga nyheter! Idag ska jag strategiskt gå igenom och försöka att fotografera allt. I paketen var nyheter från bl a. L’Oréal och Maybelline, Kicks, IDUN, The Body Shop, Depend, Max Factor, Dior, Lancôme, Elizabeth Arden, CND, bareMinerals och MAC.

Har ni några önskemål på vad ni vill se först?

  1. Sarah skriver:

    Åh, kan du inte någon gång göra en video där du öppnar paket? :)

    1. Molkan skriver:

      Det skulle jag kunna göra :) Jag ska bara få tummen ur — för att filma en video, haha!

Comments are closed.

LOADING..