Recension: The Body Shop Dead Sea Salt Scrub

För ungefär ett år sedan fick jag hem några produkter från TBS SPA of the World-serie

I serien ingår bl a. Dead Sea Salt Scrub, 295 SEK / 350 ml

”Salt från Döda Havet innehåller höga halter av mineraler och har grova saltkristaller. Resultatet blir en uppfriskande skrubb som verkligen fräschar upp huden. Massera energiskt in på fuktad hud för en ultimat uppfriskning.”

the body shop spa of the world

Jag tycker: Vid första anblick både ser produkten härlig ut och doftar gott. Konsistensen är som en kroppsbalm med oregelbundna flingor i. Känslan just när man skrubbar är skön, saltflingorna är stora och riviga – men känslan som lämnas efteråt får mig att rysa av obehag. Trots att jag duschar både varmt och sköljer av kroppen flera gånger lämnar produkten en tjock fet hinna efter sig. Är detta meningen? Det känns allvarligt som att jag precis har smörjt in kroppen med Bregott. Not my cup of tea!

Plus
+ Härligt riv i flingorna

Minus
– Fet hinna lämnas på huden
.

0/5
♥♥♥♥♥

.

LOADING..