För ett bra tag sedan skulle jag fått IsaDoras höstkollektion för att göra sminkningar som skulle fronta kollektionen, men då Posten inte kunnat sköta sitt jobb återigen så försvann det första paketet och det andra paketet innehöll trasiga produkter. S U C K säger jag bara…

isadora bohemian flair
Men nu har produkterna äntligen landat hos mig och därför tänkte jag visa dem för er idag då det kommer en sminkning och tutorial på en av lookerna senare i veckan :)

isadora bohemian flair
isadora bohemian flair
Favoriten Eye Shadow Quartet kommer nu i tre bohemiska nyanser –  Vintage Velvet, Softe Sude and Bohemian. Varje palett innehåller fyra färgkoordinerade nyanser som du lätt kan mixa och matcha för att skapa en naturlig vardagslook eller en djärvare festlook. 119 SEK.

isadora bohemian flair
isadora bohemian flair
Eye Shadow Quartet Relaunch – 09 Vintage Velvet

isadora bohemian flair
isadora bohemian flair
Eye Shadow Quartet Relaunch – 10 Soft Suede

isadora bohemian flair
isadora bohemian flair
Eye Shadow Quartet Relaunch – 11 Bohemian

isadora bohemian flair
IsaDora lanserar nytt rouge – Perfect Blush. Den krämigt mjuka formulan är rikt pigmenterad och efterlämnar ett fräscht glow! Ett svep av detta silkeslena rouge och du väcker nytt liv i dina kinder på nolltid. Finns i matta och frostade nyanser. 109 SEK.

isadora bohemian flair
Perfect Blush – 58 Soft Coral & 66 Bare Berry

isadora bohemian flair
Perfect Blush – 58 Soft Coral & 66 Bare Berry

isadora bohemian flair
Skulptera och definiera dina läppar med läppstift och läppennor i matchande nyanser med samma färgnamn och nummer! Nyheterna Sculpting Lipliner waterproof & Lip Desire Sculpting Lipstick samspelar jättefint på läpparna och ger ett långvarigt resultat. 89/139 SEK.

isadora bohemian flair
Sculpting Lipliner waterproof – 52 Praline, 56 Rosewood, 68 Rum Raisin

isadora bohemian flair
Lip Desire Sculpting Lipstick – 52 Praline, 56 Rosewood, 68 Rum Raisin

isadora bohemian flair
52 Praline, 56 Rosewood, 68 Rum Raisin

isadora bohemian flair
Favoriten Wonder Nail kommer nu i tre boho chica nyanser! Välj mellan 539 Soft Sude, 540Purple Paisley och 541 Choco Chic. 79 SEK.

isadora bohemian flair
En sååå fin kollektion! Färgerna är helt rätt i höst och jag har precis som jag nämnde redan gjort en look av 3 som jag tänkte göra med den här kollektionen. Rent spontant älskar jag alla produkter lika mycket. Rougen är superfina och de nya läppisarna – wow!

Vad tycker du om kollektionen? Finns det något för dig?

.

IsaDora Bohemian Flair finns att köpa på bl a. eleven.se nu!

.

produktprover

LOADING..