I veckan fick jag hem lite härliga produkter från LUSH, egentligen inte nya – men en del saker jag har velat testa ett tag.

lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color
Det som är bra med Lush är att deras produkter inte är testade på djur, deras produkter är färska och ekologiska och många av produkterna är även vegan- & vegeterianvänliga. De jobbar också för mänskliga rättigheter och återvinning. Jag gillar även att de inriktar sig på bra produkter och ingredienser istället för superstylade förpackningar.

lush oatifix theo deo tender is the night lip color
Tender is the Night Massagekaka, 109 SEK

Mjukgörande sheasmör och murumurusmör utgör basen i denna massagekaka. Smält den i dina händer eller direkt på huden och börja massera. De sensuella dofterna av jasmine, ylang ylang och rättvisemärkt vanilj absolut passar perfekt i en massagekaka för romantiska stunder.

lush oatifix theo deo tender is the night lip color
lush oatifix theo deo tender is the night lip color
Oatifix färsk ansiktsmask, 175 SEK

Detta är en mild och näringsrik färsk ansiktsmask med färska bananer och illipesmör som återfuktar torr hy. Vaniljstång infusion och vanilj absolut lämnar en god doft på huden… nästan så att man vill ta en liten smakbit. Havre, mald mandel och kaolin arbetar tillsammans i en mjuk exfolierande bas för att ta bort döda hudceller, och lämna huden mjuk och smidig.

lush oatifix theo deo tender is the night lip color
T’eo Deodorant, 85 SEK

T’eo deodorant i fast form innehåller bikarbonat för att absorbera svett och neutralisera odörer, medan tea tree, citron och enbärolja sätter igång med sina antibakteriella krafter. Obehagliga dofter har inte en chans att stå emot denna armé av eteriska oljor!

Medan dessa tuffa ingredienser gör sitt jobb, har vi tillsatt några mjukisar också – aprikoskärnolja och färska druvor i denna kaka håller huden lugn, sval och återfuktad.

lush oatifix theo deo tender is the night lip color
lush oatifix theo deo tender is the night lip color
Läppfärg – Perspektiv, Beslutsam, Självsäker, 199 SEK

Basen i läppfärgen är återfuktande jojobaolja så att läpparna ska känna sig mjuka och candelilla och rosvax för att hålla färgen kvar på läpparna. Färgen smälter in i huden och håller väldigt bra, så du ska inte behöva ”piffa till det” hela tiden.

Perspektiv läppfärg har en varm beige ton som passar både som läppfärg, krämrouge och ögonskugga.

Beslutsam läppfärg har en kall djupröd färg och en matt finish.

Självsäker läppfärg har en plommonlila färg.

lush oatifix theo deo tender is the night lip color
Självklart har jag redan testat alla produkter och kan säga att ingen av dem har gjort mig besviken. Deodoranten T’eo har jag använt på jobbet nu den senaste veckan och vi har haft både mycket varuplock och mycket folk i rörelse. Jag tycker att den har presterat väldigt bra, mycket bättre än min vanliga deodorant. Oatifix ansiktsmask är superhärlig på ansiktet och luktar jättegott – men det ser ut som att någon har kräkts en i ansiktet, så jag rekommenderar att inte titta dig själv i spegeln när du har den på dig!

Jag älskar verkligen LUSH produkter och jag är grymt imponerad över läppfärgerna. De är superfina på, appliceringen är enkel och de sitter bra.

Har du testat någon av dessa produkter?

.

LUSH finns att köpa på lush.se och i LUSH egna butiker.

.

produktprover

 1. Maria skriver:

  Vet du om lusch finns kvar i slussen jag tror adressen är götgatsabacken ? Köper deras deo under armarna o vill handla lite mer mvh maria.

  1. Molkan skriver:

   Jag bor inte i Stockholm, men sist jag var där var jag på LUSH Götgatan, så jag antar det :)
   Länk: Butiker och öppettider

Comments are closed.

LOADING..