I veckan fick jag hem lite nyheter från Viva La Diva, en rougepalett och en brynpalett. Idag tänkte jag att vi skulle kika på rougepaletten Miss Blossom’s Blush Orgy.

viva la diva miss blossom's blush orgy
Miss Blossom’s Blush Orgy innehåller två rougenyanser;

Love – en varm persikofärgad nyans med guldskimmer
Seduce
– en kall rosa nyans med silverskimmer

viva la diva miss blossom's blush orgy
Love / Seduce

viva la diva miss blossom's blush orgy
Alltså en superfin palett med två riktigt användbara rougenyanser, men jag måste hålla med Viola på Killer Colours om namnet på den här paletten, haha! Roligaste namnet någonsin tror jag :’D

Nyansen Love påminner mycket om NARS Orgasm och theBalm Hot Mama, en nyans som passar alla! Båda nyanser är riktigt pigmenterade, om än lite pudriga – men det är ingenting som inte går att borsta ut. Jag gillar verkligen den när paletten och för den som vill ha en superfin budgetpalett skulle jag rekommendera denna.

Vad tror du om den här paletten? Är det något du är sugen på?

.

VLD Miss Blossom’s Blush Orgy finns i butik nu och kostar 129 SEK.

.

produktprover

 1. bilderna är fina men lite väl ljusa, tycker inte färgerna på rougen kommer fram riktigt

  1. Molkan skriver:

   Tack för din input! Alla bilder ser olika ut på olika skärmar, här ser det i alla fall bra ut :)

 2. Anna skriver:

  Vad lustigt, jag tittade på den på Ica Maxi där jag bor i går, trodde väl ändå inte att det var en nyhet då det brukar ta tid innan de nya produkterna landar i mataffären ;) Men kom fram till att det var en söt palett men att jag redan har liknande nyanser bla den från The Balm. Ha en bra dag och tack för en jätte fin blogg! Kram Anna

  1. Molkan skriver:

   Ja, en del nyhetssläpp kan komma att dyka upp samma dag hos oss bloggare som de hamnar ute i butikerna. Så ibland blir man förvånad själv :) Åh, Hot Mama från theBalm är en av mina favoriter – så har man den kan man lika gärna skippa paletten även om den är väldigt fin!

   Tack så jättemycket fina du! Kram

Comments are closed.

LOADING..