I början av juli delade jag med mig av mina bästa eyelinertips, nu tänkte jag spinna vidare på detta och idag ge er mina bästa mascaratips!

I början av juli delade jag med mig av mina bästa eyelinertips, nu tänkte jag spinna vidare på detta och idag ge er mina bästa mascaratips!

mina bästa mascaratips
1. Förberedning. För att få en fin form på fransarna hela dagen börjar jag med att böja mina fransar i etapper och med pulserande rörelser. Jag börjar med att trycka fransböjaren precis vid fransroten 3 gånger, sedan gör jag samma sak i mitten av fransarna och sedan längst ut. Detta gör att fransarna får en fin C-form istället för en V-form.

2. Målning. När jag sedan använder mascara på fransarna försöker jag få in mascaraborsten så långt in mot fransroten och därefter jobbar in mascaran i fransarna med zickzack-rörelser ut till topparna. Detta gör att mascaran distribueras jämnare.

mina bästa mascaratips
3. Hållbarhet. Vill du ha längre hållbarhet på din favoritmascara trots att den inte är vattenfast? Du kan då först applicera din vanliga mascara och sedan dra på ett lager med vattenfast över.

4. Torr mascara. Har din mascara torkat lite i tuben kan du antingen lägga den i ett glas varmt vatten en stund eller hälla i ett par droppar linsvätska – så blir den nästan som ny igen!

mina bästa mascaratips
5. Kladd. Får du mascara på huden, vänta med att ta bort kladdet tills mascaran har torkat så slipper du kladda ut mascaran och förstöra resterande ögonmakeup. För bäst resultat, snurra topsen lite lätt på stället!

.

Vad är dina bästa mascaratips?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..