MAC lanserar nu en färgsprakande sminkkollektion som kommer ta med dig på en nostalgiresa 20 år tillbaka. I samband med DreamWorks film Trolls kommer nu MAC’s version av de gulliga penntrollen med hår i regnbågens alla färger och smyckade magar. Det har aldrig varit så glamouröst att vara troll!

Kollektionen är tillgänglig online 27 juli och i butik 5 augusti så långt lagret räcker då alla produkter är limited edition.

mac trolls
Trolls Eyeshadow – Suns Out, Buns Out (veluxe pearl), 165 SEK

Suns Out, Buns Out är en guldgul nyans i en pärligt skimrig nyans.

mac trolls
Trolls Lipstick – Midnight Troll (matte), 190 SEK

Midnight Troll är en rikt blålila nyans i matt formula.

mac trolls
Suns Out, Buns Out / Midnight Troll

mac trolls
Kollektionen består av jättemånga fina produkter i en kavalkad av färger! Med allt från läppglans och glitter till lösa pigment och färgad hårspray. Jag ser verkligen fram emot att spana in kollektionen online då jag är sugen på ett av de fina pudren (beauty powder). Förpackningarna är ju galet fina och ger mig sån nostalgi! Både ögonskuggan och läppstiftet är väldigt pigmenterade, som de flesta av produkterna från MAC brukar vara.

Vad tror du om kollektionen? Har du spanat in något?

.

produktprover

LOADING..