I många fall pratas det om sk. ”skönhetssynder” som vi alla har, sånt där som man egentligen inte vill erkänna. Men idag tänkte jag erkänna mina skönhetssynder för er, because nobody’s perfect!

1. Jag är superlat och orkar typ aldrig tvätta mina sminkpenslar, men använder dem sällan om de är smutsiga. Men det slutar oftast med att jag få stå i flera timmar och tvätta borstarna för att jag inte har några kvar, eller så struntar jag i att sminka mig.

2. Jag kan inte för mitt liv låta bli att pilla på sår och kvisslor. Samma med myggbett, får jag ett kliar och pillar jag tills det blir ett sår. Och naglarna ska vi inte glömma heller, det är därför jag aldrig kan få långa och fina naglar – för jag pillar och sliter av dem.

3. Ett tag sov jag med smink med flit för att se hur min hy blev. Efter några dagar svullnade mina ögon igen och min hy blev supertorr och fnasig, vilket tog många veckor att reparera. Sedan dess tar jag alltid bort sminket på kvällen, hur trött jag än är.

4. Jag snurrar mitt hår mellan fingrarna typ jämt. Så vissa partier i mitt hår har gått av och det är nog också därför som mitt hår är så slitet jämt.

5. Det skönaste som finns när jag är trött är att gnugga mig i ögonen. Jag vet att jag inte ska eftersom det kan bidra med tidigare rynkor och mörkare ringar under ögonen. Men jag kan inte låta bli!

6. Jag har väldigt svårt för att göra mig av med gamla och oanvända produkter. Som skönhetsbloggare får jag hem mycket pressprover, vissa använder jag mer och andra mindre. Men trots att jag kanske inte använt en produkt eller bara använt den en gång så har jag svårt att göra mig av med det, separationsångest? Men nu i sommar fick jag verkligen inte plats med en pryl till så jag sorterade ut 2 kartonger och 4 påsar med sånt som blivit för gammalt eller aldrig blivit använt.

.

Har du några skönhetssynder du vill dela med dig av?

  1. Sarah skriver:

    Åh, kan du inte göra någon video där du öppnar upp pressprover så att man får se första intryck och dylikt? :)
    Skönhetssynder så känns det nästan som dem klassiska – slarva med tvättningen på morgonen och att tvätta sminkborstarna. Har råkat somna med smink och fy fasiken…aldrig igen.

    1. Molkan skriver:

      Jag har tyvärr inte tid att göra videor då jag jobbar alldeles för mycket just nu, eventuellt att jag skulle kunna göra något efter min semester – men jag kan inte lova något :)

Comments are closed.

LOADING..