”Essies sommarkollektion tar dig på ett färgstarkt äventyr till Antiguas turkosa stränder med en härlig kokosnötdrink i handen – sommaren är äntligen här!  En färg för varje äventyr du kan tänkas göra i sommar.”

Kollektionen har funnits i butik sedan V.24 och säljs i begränsad upplaga.

essie summer collection viva antigua

Viva Antigua! – Iridescent crystalline turquoise
Coconut Cove – Wweet cream white
Berried Treasures – Bright ruby berry
Hiking Heels – Scorching hot lava red
Loot the Booty – Pavé sapphire blue
Tribal Text-styles – Black gold and crushed onyx

essie summer collection viva antigua
En medelmåttig kollektion tycker jag. Som ni kanske vet avskyr jag konstiga rödorangea nyanser så Hiking Heels gick fetbort direkt för mig. Gillar Viva Antigua!, Coconut Cave och Loot the  Booty bäst – känns som fräscha och härliga sommarfärger, men absolut inget jag hoppar jämfota över heller. Berried Treasures och Tribal Text-styles känns rätt tråkiga om jag ska vara ärlig. Rosa i alla dess former har man ju sett… och svart mitt i sommaren känns lite för deprimerande för mig i alla fall.

Vad tycker du? Är detta något du gillar?

.

Essie Viva Antigua finns att köpa i butik nu och kostar 129 SEK /st.

.

produktprover

LOADING..