I veckan fick jag hem ett utskick från Nouba med deras sommarlook Earthly Paradise, en kollektion med sprudlande färger och starka nyanser som hyllar naturen och dess kontraster.

nouba nyheter 2016
nouba nyheter 2016
Tre Trio Stripes Eyeshadow – Desire, 239 SEK

Bakade ögonskuggor med tre olika färger i en ask som kan användas med både torr och fuktig applikator. Pigmentrika nyanser med silkeslen textur. Finns i två färger; Vanity och Desire.

nouba nyheter 2016
Shine Impact Fluid Lip Cream – Obsession, 198 SEK

Flytande läppkräm med glansig finish i lätt och behaglig konsistens. Long lasting och kladdar inte. Finns i fyra färger; Obsession, Temptation, Eva och Lust.

nouba nyheter 2016
Rouge Bijou Lipstick – Orchid, 229 SEK

Lyxiga och intensiva färger som ger perfekt täckning i sammetslen finish. Innehåller inga konserveringsmedel och kommer i 4 olika färger; Nude, Coral, Passion och Orchid.

nouba nyheter 2016
Write & Blend Liner Shadow – Tropical Blue, 295 SEK

Krämiga eyeliners som även kan användas som krämögonskugga i lättarbetad mjuk konsistens. Formulan är vattenfast och extra long lasting. Finns i 4 färger; Earthly Green, Tropical Blue, Violet Parade och Sunrise.

nouba nyheter 2016
Tre Trio Stripes / Fluid Impact / Rouge Bijou / Write & Blend

nouba nyheter 2016
Superhärliga produkter i snygga sommarfärger! Jag har faktiskt bara testat någon ögonskugga och någon ögonpenna från Nouba tidigare så det ska bli superkul att få testa dessa. Jag blev verkligen förälskad i båda läppisarna på en gång (helt klart mina färger!) och eyelinern, hur fin färg? Läppstiftet har ju även inbyggd spegel i locket som är sjukt smidigt!

Vad tycker du om produkterna? Något du skulle vilja testa?

.

Nouba Earthly Paradise Summer Look finns att köpa bl a. glamazon.se.

.

produktprover

LOADING..