motd strobing queen

Hej!

Idag tänkte jag visa er hur man skapar Strobing-looken! Vilka produkter jag använt kan ni se här

strobing tutorial
1. Jag börjar med att lägga en lätt bas med endast en medeltäckande foundation och en uppljusande concealer samt att jag gör klart mina bryn. Och eftersom jag har lila hår igen så fyller jag i lite lätt med en matt lila ögonskugga i brynen.

strobing tutorial

strobing tutorial
2. Sedan applicerar jag highlighter like there’s no tomorrow! Jag går först över med en flytande highlighter på områdena för att pusha puderhighlightern ännu mer. Jag fokuserar på områdena över kindbenen, sidorna av pannan, ned för näsryggen, i ögonvrån, på brynbenet, på överläppen (amorbågen) och på hakan.

strobing tutorial
3. På ögonen vill jag hålla det ganska enkelt då det är lystern i övriga ansiktet som jag vill lägga fokus på. Jag applicerar puderhighlightern på ögonlocket.

strobing tutorial
4. För att få lite kontrast till ögonen applicerar jag en brun krämeyeliner som jag sedan suddar ut för att få mjuka övergångar.

strobing tutorial
5. Till sist fäster jag ett par dramatiska lösögonfransar och applicerar mascara!

Vad tycker du om Strobinglooken?

LOADING..