malhar_160611_0057-980
Vem vill inte ha fylliga och täta fransar? Samarbetet mellan Sweed Lashes och designern Ida Sjöstedt är svaret på detta! Sweed Lashes Ida Sjöstedt Edition – Underbart romantiska fransar från Ida Sjöstedts vårkollektion – ”Summer of Love”. Fransarna är intensivt svarta och mer fylliga i mittpartiet för att ge ett öppet och flirtigt intryck.

sweed lashes ida sjöstedt edition

sweed lashes ida sjöstedt edition
I första anblick är fransarna som en dröm, bland de finaste fransarna jag har sett. När jag sedan skulle applicera dem var det en annan femma. Då de har ett väldigt tjockt fäste blir de väldigt stela och väldigt svåra att fästa. Jag testade med Sweeds egna franslim, men det gick verkligen inte – de bara lossnade i ändarna. Testade sedan med Depends franslim vilket fungerade mycket bättre. Ett tips är att rulla fransfästet lite fram och tillbaka innan man försöker att fästa dem.

Vad tycker du om fransarna?

.

Sweed Lashes Ida Sjöstedt Edition finns att köpa på bl a. deras egna hemsida för 139 SEK.

.

produktprover

LOADING..