Och som att vi inte fick överdos av roséguld i förra inlägget… Igår fick jag hem Juicy Couture’s Viva la Juicy Rosé EdP som är deras senaste parfym. En blommig och fruktig doft helt i min smak!

 Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP
En doft inspirerad av Viva-tjejens frisinnade och livliga personlighet, en doft som erbjuder en fräsch tolkning av den klassiska doften. Viva La Juicy Rosé är en sprudlande vårhyllning till Viva-tjejen och ger en upprymd, charmant och sofistikerad doft med noter av bland annat rosa blommor och citrus.

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé öppnar upp med friska noter av mandarin, williamspäron och mjuka toner av jasminblad. I hjärtat finner vi hundrabladsros som i en perfekt doftbukett blandas med vit pion och jasmin. Doften landar sedan mjukt i en dekadent bas av ambrox, sensuell iris och varm harts.

malhar_160610_0066
Förpackningen är helt underbar, med Juicy Couture’s klassiska flakonglook pimpad med en gradient mellan guld och roséguldglitter. Alltså, denna ska få en hedersplats på mitt sminkbord eftersom flakongen är så fin ♥

 Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP
Min mamma hade faktiskt köpt den här och hade med sig den sist när hon hälsade på och jag blev helt förälskad i doften, men då jag har alldeles för mycket parfym har jag satt köpstopp på sånt. Så då blev jag lite extra glad när den dök upp i brevlådan! Doften är lagom och utvecklas från en mycket fruktig doft till en mjukare blommig doft efter ett par timmar. Päron, mandarin, pion och jasmin är några av mina absoluta favoritnoter i parfym – så dessa i en kombo är ju perfekt. Tror detta blir min nya signaturdoft, amazing!

Har du sniffat på den här skönheten? Vad tycker du?

.

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP finns att köpa på bl a. eleven och kostar fr. 495 SEK.

.

produktprover

  1. mammi skriver:

    Jag älskar den. Köpte den till mig själv i födelsedagspresent. Alla frågar om det är mig det luktar så gott om. Me like!

Comments are closed.

LOADING..