Förra veckan fick jag hem lite nyheter från Vita Liberata, mitt absoluta favoritmärke när det kommer till Brun-utan-sol. Jag har givetvis redan testat alla produkter då jag älskar BUS. Just nu (t o m. 1/7) har eleven.se 20% på alla Vita Liberatas produkter, så passa på :)

vita liberata news nyheter 2016
, 469 SEK 375 SEK

En makeupartists favorit som erbjuder en felfri täckning över både kropp och ansikte med en solkysst look med naturlig finish och ljusreflekterande partiklar för en foto-redo hy. Den hjälper till att reducera synbarheten av blemmor och mindre skönhetsskavanker, jämnar ut hudtonen, ger näring och vårdar huden samt ger en tillfällig solkysst look.

Body Blur är berikad med ljusreflekterande pigment och BodyBlur™-teknologi som ger en felfri look till din hy. En ren formula, fri från parabener, parfym, alkohol och toxiner, som sprudlar av naturliga och ekologiska hudvårdsextrakt som t.ex sheasmör, tokoferyl, glycerin, aloe vera och acetat.

vita liberata news nyheter 2016
, 459 SEK 367 SEK

Ett ljuvligt brun-utan-sol serum berikad med aktiva anti-age ingredienser som hjälper till att ge en fastare känsla till huden samtidigt som huden får en vacker solkysst look. Serumet hjälper vid regelbunden användning till att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor, samtidigt som huden blir vårdad.

vita liberata news nyheter 2016
, 600 SEK 480 SEK

Denna lyxiga brun-utan-sol torrolja ger en subtil färg för en omedelbar färgboost utan fläckar. Denna torrolja erbjuder en gradvis solbränna i upp till 10 dagar med byggbar färg så du kan anpassa nyansen efter just dina behov. Makromolekyl kemisk SPF penetrerar inte hudens lager utan ger ett skydd ovanpå, medan anti-age extrakt hjälper till att vårda och ge näring.

Den har en 3-i-1 formula där marulaolja vårdar huden, ekocertifierad DHA ger en solkysst look och brett spektrum SPF 50 skyddar huden.

vita liberata news nyheter 2016
– Medium, 295 SEK 236 SEK

En färgad, tunn matt self tan som ger ett omedelbart solbränt utseende och varar i upp till 7 dagar. Rich är den mörkaste Self Tan Vita Liberata har utformat hittills med en omedelbar rik ”chokladig” finish. Den luktar inte, torkar på några sekunder och lämnar huden mjuk och brunbränd. Bör appliceras med appliceringsvante/latexhandskar (medföljer inte).

Jag tror dock inte att detta är en ny produkt, utan att Vita Liberata kanske byter ut förpackningar eller annat – då jag inte fick med någon information om just denna produkt, men jag har sett den på webbshoppar innan så… idk.

vita liberata news nyheter 2016
Jättefina och härliga produkter! Jag har inte sett någon markant skillnad med serumet med BUS-effekten, men jag gillar hur det känns på huden. Jag var även på lite grillmiddag i dagarna där jag först använde marulaoljan på benen, som inte bara ger en snygg fakebränna, utan också lite skimmer till huden. Efter det använde jag Body Blur över oljan, vilekt skapade nästan en ”Photoshop-hy” på mina ben.

Sedan jag fick hem produkterna har jag även använt BUS-krämen som ger en sjukt snyggt naturlig färg till huden – jag har främst använt den på armar och dekolletage. Alltså min hud har varit on fleek, både med snygg fakebränna och återfuktning! Och det bästa, de luktar minimalt med den där typiska BUS-doften. Kärlek.

Har du testat någon av Vita Liberatas produkter någonting? Och vad tror du om nyheterna?

.

Vita Liberata finns att köpa på bl a. Lyko, eleven, nelly.com och Sephora.

.

produktprover

LOADING..