I våras släppte L’Oréal en ny hårvårdsserie. Elvital Extraordinary Clay  är speciellt anpassad för hår med fet hårbotten och torra toppar, innehåller 3 olika leror och ger en lätt, fräsch känsla. Serien består av schampo, balsam, hårmask och torrschampo.

loreal elvital extraordinary clay recension review
L’Oréal Elvital Extraordinary Clay Schampo & Balsam, 39 SEK

loreal elvital extraordinary clay recension review
L’Oréal Elvital Extraordinary Clay Hårmask & Torrschampo, 79 SEK

loreal elvital extraordinary clay recension review

loreal elvital extraordinary clay recension review
Jag tycker: Nu har jag använt denna serie i ungefär 1,5 månad – så då slår vi slag i saken och kör en recension. En billig hårvårdsserie som luktar gott, typ som gröna äpplen eller något, väldigt fräscht! Jag har dock inte märkt någon skillnad med dessa tre lertyper mot fett hår och hårbotten mot om jag hade använt någon annan hårvårdsserie. Det jag upplevt är att mina hårtoppar kanske behövt lite mer kärlek med hårolja och glansspray under tiden jag använt produkterna.

Det jag blev lite orolig över var när jag använde hårmasken för första gången, jag blev blå om både fingrarna och hårbotten… men det gick bort efter duschen. Alltså jag har inget ont att säga om produkterna, men heller inget överdrivet bra. Håret blir rent, om än lite matt. Men min hårbotten blir flottig efter 1-2 dagar ändå. Torrschampot presterar ungefär som andra torrschampon jag testat, suger upp överflödigt fett helt okej. Och om man tar för mycket kan man bli vit/grå i hårbotten.

Så ja, summan av kardemumman är att de är helt okej.

Plus
+ Luktar gott av gröna äpplen
+ Billiga produkter
+ Lätttillgängliga, finns på

Minus
– Gjorde inget speciellt
– Hårmasken färgar av sig
– Hårtopparna kan kännas torra

.

2/5
♥♥♥♥♥

.

produktprover

  1. Soso skriver:

    Vart finns dom att köpa??

    1. Molkan skriver:

      De ska finnas att köpa i dagligvaruhandeln, t ex. ICA.

Comments are closed.

LOADING..