sensai ss2016
Sensai lanserade nya läppisar i april och till detta fick jag även med ett provkit med nyheterna från februari och mars. I detta kit ingår endast samples av alla produkter förutom läppstiftet, men priserna är de som gäller för full size.

sensai ss2016
Sensai Silky Design Rouge – 01 Soubi, 335 SEK
Silky Design Rouge är lätt att applicera på läpparna med sin mjuka och krämiga konsistens. Läpparna framträder med en vacker enhetlig färg tack vare intensiva Silky-red färger. Den smala pennans form är väldigt praktisk och lätt att använda, även för att forma läppkonturen. Berikade med fuktgivande solrosolja och Koishimaru-silke. Kommer i 6 härliga nyanser.

sensai ss2016
Sensai Cellular Performance Body Firming Emulsion 200 ml, 885 SEK
Lyxig anti-aging och vårdande emulsion till kroppen som gör huden fastare och mer uppstramad i områden runt lår, armar, höfter och midja. Har en smidig och lätt konsistens som inte klibbar på huden. Innehåller oljor som är speciellt framtagna för att vårda huden på kroppen. Emulsionen gör huden återfuktad och silkeslen – en känsla som håller länge efter applicering.

sensai ss2016
Sensai Cellular Performance Intensive Hand Treatment 100 ml, 815 SEK
En komplett anti-ageing handcreme som vårdar händerna. Hydra Firming Booster stimulerar kollagensyntesen och ger fastare hud. Handcremen skyddar den ömtåliga huden på händerna mot skadliga UV-strålar. Härligt cremig, men ändå lätt konsistens, som gör händerna fastare och silkeslena.

sensai ss2016
Sensai Cellular Performance Throat and Bust Lifting Effect 100 ml, 995 SEK
Anti-ageing serum till hals, byst och dekolletage. Den härliga formulan innehåller Hydra Firming Booster och Ougon Extract som främjar kollagensyntesen och stimulerar lymfcirkulationen. Ultramjukt och effektivt serum som ger en fastare, mer uppstramad hud samt reglerar mängden av fett. Den fräscha gelkonsistensen går omedelbart in i huden och ger en uppstramande känsla.

sensai ss2016
Sensai Cellular Performance Day Cream SPF 25 50 ml, 1065 SEK
Anti-ageing dagkräm med fuktgivande egenskaper, som skyddar huden mot de ålderstecken som förorsakas av UV-strålar och torrhet. Krämen ger en mjuk och behaglig känsla med den snabbabsorberande och fjäderlätta konsistensen som omedelbart smälter på huden. Huden blir silkeslen och får en strålande lyster. Den uppfriskande doften har en upplyftande verkan på hud och sinne. Optimal att använda på morgonen i den dagliga hudvårdsrutinen.

sensai ss2016
Sensai är ren lyx och dessa produkter är inte ett undantag! Jag glömde givetvis att fota en swatch på läppstiftet, men jag kan meddela att det är superkrämigt och dagkrämen är väldigt trevlig. Är supernyfiken på på de uppstramande produkterna, vilket en kan behöva när man börjar närma sig 30..  Jag har tidigare testat Sensais Hydrachange Mask som jag minns att jag tyckte väldigt mycket om, så jag tror inte jag kommer att bli besviken.

Sensais produkter kan köpas på bl a. Kicks och eleven.se.

.

Har du testat något frå Sensai? Vad är din favoritprodukt?

.

produktprover

LOADING..