REN Moroccan Rose Gold Glow Perfect Dry Oil
REN Moroccan Rose Gold Glow Perfect Dry Oil är en torrolja som återfuktar och förser huden med näring på djupet. Med sin lättviktig formula absorberas oljan ögonblickligen in i huden och lämnar den mjukt skinande, näringsberikad och välmående!

REN Moroccan Rose Gold Glow Perfect Dry Oil
Jag tycker: Nu när det är avgjort att denna produkt vann Årets Kroppsvård över 300 kr i SBCA 2016 så är det inte mer än rätt att jag ger mitt betyg på produkten också? Vi fick med oss denna under presentationen i Palma och sedan dess har jag använt den till och från. Främst som återfuktare efter jag kommit ur duschen när huden fortfarande är lite fuktig. Alltså, hallelujah! Min hud blir så len och mjuk… typ som en kattunge! Plus att den går även att använda till håret som också blir silkeslent.

Den känns inte så där tung och kletig som vissa oljor kan göra, utan den är lätt och har en superhärlig doft av ros. Den sjunker lätt in i huden utan att lämna en hinna. Jag älskar förpackningen och jag älskar doften! Den känns så lyxig men ändå så lätt. Den perfekta kombon!

.

5/5
♥♥♥♥♥

.

produktprover

LOADING..