freedom eyebrow pomade

freedom eyebrow pomade

Freedom Pro Brow Pomade är ett säkert kort vid val av ögonbrynsfärg för att få till ett naturligt resultat som håller hela dagen. Produkten finns tillgänglig i elva olika nyanser för att du enkelt ska kunna hitta den nyans som är närmst din naturliga färg och passar till din hudton. Den perfekta produkten för ett definierat och professionellt resultat.”

Pro Brow Pomade kommer i 10 nyanser.
Nyans Medium Brown – för ljus till medelbrunt hår med kalla/askiga toner.

freedom eyebrow pomade

freedom eyebrow pomade

freedom eyebrow pomade

Jag tycker: En nästan direkt kopia av Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Både konsistens och förpackning känns otroligt lika. Appliceringen är väldigt enkel, precis som ABH’s, med skillnaden att denna blir lite grynig vid applicering. Den största skillnaden är att den inte är vattenfast, samt att resultatet blir betydligt fläckigare. Men för någon som vill testa en pomade för första gången kanske man borde börja med denna för att känna hur det känns. För på långt är det snyggt!

Freedom Makeup Pro Brow Pomade finns att köpa på Nordicfeel för 75 SEK.

.

3/5
♥♥♥♥♥

.

produktprover

 1. Emelie skriver:

  Vilken färg är det du använder i den bilden? :)

  1. Molkan skriver:

   Det står i inlägget :)

   ”Nyans Medium Brown – för ljus till medelbrunt hår med kalla/askiga toner.”

  1. Molkan skriver:

   Tack så mycket <3

 2. Erica skriver:

  Iiih, det spritter i kroppen på mig när jag ser snygga och välformade bryn! :D

  1. Molkan skriver:

   Tack babe <3 Jag försöker i alla fall :)

Comments are closed.

LOADING..