I slutet av Januari fick jag hem lite produkter från Tecna Professional via NordicFeel. Tecna är ett professionellt salongsmärke från Italien som erbjuder naturliga och miljövänliga hårvårdsprodukter för olika hårtyper och behov. Nu har jag testat produkterna ett tag och tänkte dela med mig av mina åsikter.

tecna professional integro hidra

Torrt och volymlöst hår med kluvna toppar behöver varsam skötsel.

Om håret är för torrt tappar det sin elasticitet och är därför inte lika lätt att forma. Hidra-serien är fuktgivande och hjälper till att förbättra hårets struktur. Produkterna hjälper även till att bevara hårfärgen samt gör ditt hår mer tåligt vid färgning, blekning eller användning av värmeverktyg.”

Tecna Integro H Hidra, Ultra Hydrating Shampoo 250ml, 139 SEK
Integro Hidra Shampoo är ett fuktgivande schampo för torrt och färgat hår som tvättas frekvent och ofta utsätts för värmestyling.

Tecna Integro H Hidra, Ultra Hydrating Treatment 200ml, 159 SEK
Integro Hidra Treatment är ett mjukgörande balsam för torrt och färgat hår som ofta utsätts för värmebehandling i form av stylingverktyg.

Dessa produkter hjälper till att återuppbygga samt ge näring och volym utan att tynga ned ditt hår. Innehåller bland annat olivolja och honung som reparerar håret samt ger en härlig glans.

Tecna Integro Refiller 125ml, 119 SEK
Integro Refiller är en intensiv behandling i sprayform som används mellan schamponering och balsam. Produkten förbättrar balsamets effekt och gör det enklare för håret ta upp vårdande ämnen. Denna spray vårdar och skyddar håret samt gör det enkelt att reda ut. Integro Refiller passar dig som har torrt och kemiskt behandlat hår.

tecna professional integro hidra
Jag tycker: För det första måste jag säga att jag blev riktigt glatt överraskad när produkterna luktar nybakad kanelbulle… Alltså, snacka om att bli hungrig i duschen! Som sagt, fördelen är att det luktar gott. Tyvärr kan jag inte säga mer än så. Produkterna fungerar som vilka som helst, i alla fall schampot och balsamet. Mitt hår har flera problem, varat ett är att det blir fett väldigt snabbt med vissa produkter – vilket det också blir med dessa. Refillern utgör tyvärr ingen större funktion och jag känner inte någon skillnad med eller utan i min rutin.

Dock måste jag säga att håret blir både väldigt lent och härligt glansigt om jag stylar det efteråt. Men jag föredrar min Lusch Schampokaka.

.

2/5
♥♥♥♥♥

.

produktprover

LOADING..