eucerin ultra sensitive
Sedan i höstas har min hy varit jättekänslig och jag kan nästan inte använda några hudvårdsprodukter som innehåller alkohol eller parfym. När jag då fick hem produkter från Eucerin jublade jag väl inte högt i första taget då hudvård är något som jag har i säckvis… Men jag bestämde mig för att testa och min hy har varit bättre än väntat under vintern. Jag får vanligvis torra partier i ansiktet som flagar, men inte denna vinter då jag smörjt mig med Eucerin Ultra Sensitive Soothing Care. På riktigt. Det är så skönt när man hittar någonting som fungerar!

Soothing Care kommer i två utföranden, för normal- till kombinerad hy och torr hy. Jag tänker att jag använder den för torr hy nu i vinter och switchar sedan över till den för normal- till kombinerad hy senare i vår då min hy brukar bli bättre.

eucerin ultra sensitive

Eucerin Ultra Sensitive Soothing Care finns att köpa på bl a. apoteket och kostar 189 SEK.

.

Har du testat något från Eucerin? Vad tycker du?

  1. Ja precis upptäckt det så bra. Har inget o klaga på helnöjd o det är kul.

Comments are closed.

LOADING..