crabtree and evelyn pear and pink magnolia

”Crabtree & Evelyn Päron och rosa Magnolia Eau de Toilette påminner den känsliga skönheten av den naturliga världen som den förändras från vår till sommar. Den lättsinnade och läckra fruktiga blommiga doften släcker först sinnen med den saftiga doften av päron. Hjärtat består av en exotisk bukett, locka ännu anbud, med plysch rosa magnolia kronblad, sensuell jasmin och upplyftande doft av osmanthus. Para ihop Eau de Toilette med andra produkter i Pear och rosa Magnolia sortiment för skiktade, bestående doft som är perfekt för både dag och kvällsanvändning.”

crabtree and evelyn pear and pink magnolia
Crabtree & Evelyn är ett, för mig, ganska anonymt märke. Jag har sett någon body lotion hit och någon handkräm dit… Så jag måste säga att jag inte förväntade mig speciellt mycket när jag fick hem den här, men jag blev väldigt positivt överraskad då den luktar precis som jag gillar mina våriga lätta dofter. Jag försöker att kliva ur min doft-zone ibland men faller alltid tillbaka till dessa söta fruktiga och blommiga dofterna.

Denna EdT ingår i Pear and Pink Magnolia Collection som består av;

– Eau de Toilette, 349 SEK
– Body Wash, 169 SEK
– Body Lotion, 179 SEK
– Body Souffle, 99 SEK
– Bar Soap, 59 SEK
– Hand Therapy, 125 SEK

.

Kollektionen Pear and Pink Magnolia finns att köpa på Åhléns, KICKS, eleven.se och utvalda inredningsbutiker.

  1. Den handkrämens doft är ju galen :D måste köpa EdT:n också.

Comments are closed.

LOADING..