Är det bara jag som är galen i fina rouge? Alltså, har ni sett NYX nya Ombre Blush? Jag tror jag är kär! Det finns redan ganska många videor på youtube där de har recenserats och swatchas för den som är nyfiken!

NYX Ombre Blush kommer i 8 olika färger för alla möjliga hudtoner. Och vad jag älskar med dem är att det finns så många kombinationer i rougen. En del består bara av matt- eller skimrig produkt där man kan välja intensitet och nyans, medan andra består av både matt och skimrig produkt i samma dosa där man kan få en supersnygg färg tillsammans med glow. Eller varför inte använda dem som både rouge och highlighter, eller rent av ögonskuggor? Möjligheterna är oändliga!

Själv känner jag lite som Pokémons introlåt… Gotta catch ‘em all!

nyx ombre blush 2016

NYX Ombre Blush finns nu att köpa på nyxcosmetics.com och kostar $10 /st. Jag hoppas verkligen att de kommer till svenska webbshoppar inom kort!

.

Vad tycker du? Är de inte helt underbart fina?

  1. Lackert skriver:

    Häftiga dom ser ut, skulle vilja ha Mauve Me

  2. Karin skriver:

    Åh va fina! De där vill jag verkligen spana in!

Comments are closed.

LOADING..