I torsdags morse var jag på pressfrukost med Real Techniques där julens presentkit och 2016 års nyheter presenterades. Frukosten hölls på Hotell Kungsträdgården och de hade fått in ett långbord, massor av härlig frulle och t o m. en julgran pimpad med borstar – vilken drömgran!

real techniques jul christmas press frukost breakfast 2015
I höstens/vinterns kit ser vi flera exklusiva borstar tillsammans med borstar i det fasta sortimentet i fina etuier. I februari 2016 kommer även lite nyheter som består av två nya borstar i Bold Metals-kollektionen, ett rouge- & läppkit, ett supernajs kit till brynen, samt en borstrengöring med en Brush Cleansing Palette som ska göra det smidigare att rengöra dina borstar. Det ser vi fram emot va?

real techniques jul christmas press frukost breakfast 2015

real techniques jul christmas press frukost breakfast 2015
Hösten/vinterns kit kan köpas på bl a. eleven.se.

  1. Lackert skriver:

    Den där rengöringsplattan ser ju super smart ut, jag var uppe hos min mamma och snodde en liten legoplatta i går som jag tänkte testa med ;)

Comments are closed.

LOADING..