Kl. 05.20 satt jag i bilen igår morse för att ta mig till tåget mot huvudstaden. Efter incheck och tillpiffning mötte jag upp Helena och vi begav oss till Make Up Stores egna lokaler på Söder.

make up store lunch

Foto: Malin Hartzell

Det presenterades nyheter, bjöds på en grym 3-rätters [helt vegetarisk] lunch, och samtidigt sminkades modellen i två olika looker – en varmare med contouring och en kallare med fokus på strobing.

make up store lunch

Foto: Malin Hartzell

Alla förpackningar och formuleringar håller på att uppdateras samtidigt som nya produkter lanseras framöver (fick med mig en del av nyheterna och kommer att visa upp dessa i ett separat inlägg), så det känns mycket spännande! De jobbar även med att ta bort alla animaliska ingredienser, vilket också är en stor tumme upp.

Vad som komma skall; en primer i puderform, contour-kit, en ny ögonbrynstrio, cream to powder-foundation, ett par borstar och ett par nya krämhighlighters. Alla produkter jag fick med mig hem är verkligen superspännande, så det ser jag så fram emot!

Vad tror ni om detta?

 1. Wow, vilket otroligt lyxigt event :)
  Jag är ju inne på att fasa ut alla min produkter som är testad på djur och har dessvärre inte fått nåt svar på hur det står till med MUS produkter (mailade dem för kanske 2 veckor sen). Tänkte därför höra med dig om du vet det kanske? :)

  1. Molkan skriver:

   Jag ska fråga min kontakt på Make Up Store och höra :) Återkommer asap!

 2. Annika skriver:

  Contour-kit i krämform tilltalar mig som har torr hud. Är mycket sugen på att testa MUS.

Comments are closed.

LOADING..