Under det senaste året har jag blivit tillfrågad av både företag och tidningar om jag skulle kunna tänka mig att blogga för dem. Min grundtanke har alltid varit att jag ska blogga för min egen skull och inte för någon annan. Och ärligt talat är det många som har så urusel betalning så att jag mest känt mig förnärmad så jag har alltid tackat nej.

I våras hade jag ett möte med en tidning som ville rekrytera mig till sitt bloggnätverk och bara efter det första mötet har jag känt ”Jaa! Detta är verkligen det jag vill göra!”. Eftersom jag nu i september endast jobbar 50% i min kära butik så kände jag att jag verkligen vill ta steget att satsa på det jag älskar att göra mest, att blogga om smink och skönhet samtidigt som att det blir ett riktigt jobb – så jag tackade ja.

Och ni förstår inte hur svårt det har varit för mig att hålla detta hemligt då jag bara velat skrika ut det…

Jag ska börja blogga för Dameras Värld!

damernas värld blogg skönhetsblogg

Damernas Värld är Sveriges största mode- och skönhetsmagasin med en upplaga på 83 000 ex enligt TS Helår 2012, och en räckvidd på 235 000 läsare enligt Orvesto Konsument 2012 helår.

Jag har ännu inte startdatum, men det lär bli inom de kommande veckorna. Detta ska bli såååå kul! Jag hoppas verkligen att ni följer med mig dit – för att bloggen kommer att få så mycket mer uppmärksamhet framöver. Adressen molkan.se kommer att finnas kvar och kommer att vidarebefodra er till den nya bloggen på damernas. Mina skönhetsinlägg kommer även att följa med till den nya bloggen så ni kan scrolla runt där om ni vill hitta något.

  1. adaras skriver:

    Men wow vad roligt!!! Stort grattis Malin :D Det förtjänar du!!

  2. Johanna skriver:

    Grattis kusin! Du förtjänar detta❤

  3. Nejmen, vad roligt, grattis Malin! Hoppas du kommer trivas på DV .))

Comments are closed.

LOADING..