Ledig förmiddag

Dag 3 började med spöregn, vilket resulterade i en shoppingförmiddag. Vi strosade omkring i centrum en stund, fikade och shoppade lite förnödenheter… ja, parfym och skor. Åt jättegod pizza och drack sangria med festliga sugrör.

L’Oréal Paris

Eftermiddagen började med en presentation av L’Oréal med både lite historik och sedan lite nyheter. De bygger vidare på Collection Exclusive som förra året hette Pure Reds och baserades på röda toner, i år blir det La Vie En Rose och bygger på rosatonade läppstift och nagellack. Volume Million Lashes Feline heter nya mascaran som ger fransarna en ultraglossig svärta då den innehåller arganolja och har böjd borste, Superstar-kollektionen får tillskott av Superstar Eyeliner som har korsettformad borste och mycket flexibel tipp. Sist men inte minst lanseras två stycken La Palette Nude i rosa och beigea toner.

Som jag skrivit om att Color Riche firar 30 år i år.. och visste ni att den bästsäljande nyansen av Color Riche lipstick är 297 Red Passion?

REN Skincare

Sist, men inte minst, var det Aida och Åsa från Pagro AB som presenterade märken REN Skincare. Vi fick en otroligt välgjord och pedagogisk genomgång av märket och deras resa. REN baserar sin hudvård på tre nyckelord – Performance, Purity & Pleasure vilket speglas i den forskning som ligger bakom den högteknologiska hudvård som är baserad på snälla ingredienser.

REN presenterade lite nyheter; Wake Wonderful Night-Time Facial – som är en nattbehandling som ska ge lyster och återfukta huden, och Moroccan Rose Gold Glow Perfect Dry Oil – en torrolja till kroppen med en underbar doft av rosor.

Sista kvällen spenderades på Michelinrestaurangen Simply Fosh med hela gänget. God mat och dryck, underbart sällskap och ett fantastiskt avslut på en av de roligaste helger i mitt liv!

.

Tusen tack Kicki och Sam, sponsorerna, skönhetsbloggarna och journalisterna som gjorde denna helg möjlig! Jag är otroligt lyckligt lottad som får umgås med så härliga människor ♥

  1. Erica skriver:

    Shit, så snygga skor!!

  2. Haha, älskar längdskillnaden på mig och Cilla! Och alltså, dina skoooor. Jag dör så snygga!

Comments are closed.

LOADING..