Ja, jag vet att jag är lite sen med uppdateringen, men jobbveckan har varit hård och jag har inte orkat något annat än att jobba, äta och sova. Typ som det varit hela sommaren. Som jag ser fram emot September när jag bara jobbar 50% och kommer att ha mycket mer fritid och ork till bloggen. Så, nog om det…


Efter en lång natt från Sälen ankom vi till Arlanda vid 03-ish på torsdagsmorgonen för att sedan möta upp resten av skönhetsbloggarna, journalisterna, Kicki och Sam för att ta oss till Palma, Mallorca över helgen. Bilade tillsammans med Wysteriia då vi bara bor några mil från varandra.

Väl i Palma kastade vi in vårt bagage på hotellet och försökte sedan hitta något trevligt ställe att käka på, mitt krav var att de hade Sangria. Det blev en omelett och lite Froyo och sedan var jag tvungen att ta en powernap innan vi skulle mötas upp på hotellets terass för att mingla lite.

Det bjöds på champagne och tilltugg och sedan presenterade Daisy Beauty sin tv-programsatsning, ‘No Bullshit‘ som kommer att släppas på Daisy Beautys YouTube-kanal eftersom ingen vanlig tv-kanal förstår att vi behöver reda ut alla dessa begrepp, myter och fördomar inom skönhetsbranchen.

På kvällen tog några av oss ut för att käka lite tapas på restaurang Tapa Negra, vilket var väldigt mysigt.

.

.

Här under kan ni kika på första avsnittet av No Bullshit där de reder ut lite frågor angående håroljor.
Glöm inte att prenumerera på youtubekanalen!

LOADING..