#dbpalma15
Efter tre långa årstider utan nån egentlig ledighet ska jag nu på torsdag åka till Mallorca med Daisy Beauty-gänget. Ni förstår inte hur härligt det ska bli med en långweekend med härliga beautynördar och SOL! Jag är så tacksam över att få följa med då både London-resan (Dag 1, Dag 2, Dag 3) i höstas och kryssningen till Helsingfors i våras var bland det roligaste jag gjort i mitt liv ♥

Jag har aldrig varit på Mallorca innan, plus att jag har saknat alla underbara nördiga skönhetsvänner så det ska verkligen bli kul! Kameran kommer definitivt att följa med och om ni vill kan jag även filma lite så ni får se vad vi pysslar med.

 Beautybloggarna som ska med:

Little Miss Consumer
Beauty by K
Beleza
Wysteriia
Linda Hallberg
Camellis
Fröken Rosa
Lipgloss Bitch
Kicki Burman
Vintertroll
Bex Beauty
Pixijasmine

.

Vill ni följa oss på de olika sociala medier så är det hashtaggen #dbpalma15

 1. Lovisa skriver:

  Ses där!

 2. Åh så depp över att jag var tvungen att tacka nej :(
  Ska dock till usa i två veckor så det väger ju upp, men ändå hade så gärna velat följa med

 3. Fy så skönt! :D
  Och minne för livet!

 4. Emelie skriver:

  Åh shit va roligt! :D

 5. Yay! Nu är det nedräkning!

Comments are closed.

LOADING..