the body shop virgin mojito
Nu kan vi äntligen gå runt och lukta som en drink, hela sommaren! I tisdags lanserade The Body Shop en ny kroppskollektion; Virgin Mojito, en fräsch och riktigt somrig doft av lime och mynta med inspiration från Sydamerika. Virgin Mojito-serien är en limited edition kollektion.

Steg 1 Rengör

Skrubba bort solkrämen och fräscha upp soltrött hud med Body Scrub, eller arbeta upp ett svalkande lödder med en uppfriskande Shower Gel (85 SEK).

.

Steg 2 Fuktighetsbevara

Ge utsatt sommarhud en härligt fuktighetsbevarande behandling. Ta fram lenheten med en underbart uppfräschande Body Sorbet som tar fram hudens naturliga glöd, eller njut av 24 timmars fuktighetsbevaring med ett Body Butter som varken kladdar eller känns fet.

.

Steg 3 Splasha

Ett innovativt nytt doftformat som inspirerats av Sydamerika – Body Splash är en doftskapelse som du aldrig vill sluta fylla på. Det är bara att splasha på doften rikligt efter duschen för att förlänga känslan av uppfräschning hela dagen och hela sommaren lång.

the body shop virgin mojito
Body Sorbet, 165 SEK

the body shop virgin mojito
Body Splash, 225 SEK

the body shop virgin mojito
Body Butter, 185 SEK

the body shop virgin mojito
Body Scrub, 225 SEK

the body shop virgin mojito

Det är läskigt hur de kan få kroppsprodukter att dofta precis som en drink, haha! En riktigt frisk och fräsch doft. Det jag gillar med produkterna är att de inte doftar för starkt, utan precis så där lagom. Den kommer nog att bli välanvänd i sommar. Känner jag mig själv kommer jag att förvara Body Sorbet i kylen för att smörja in mig med när värmen slår till :)

.

The Body Shop Virgin Mojito Limited Edition finns att köpa på thebodyshop.se eller i butik.

* inlägget innehåller affiliatelänkar

  1. Emelie skriver:

    Jag är så nyfiken på dessa. Ska bli kul att sniffa lite på dom!

  2. Sandra skriver:

    GAAAAH VILL HA! 14kr på kontot :( Brrrööööl! Jag som älskar Mojito!

Comments are closed.

LOADING..