sensai cellular performance hydrachange mask review
Jag tycker: Lyxiga ansiktsprodukter har blivit lite av en grej för min del. När man börjar komma upp i åldern och har ett stort skönhetsintresse blir varenda liten rynka viktig. Jag fick hem Sensai Cellular Performance Hydrachange Mask någon gång innan jul och har kört den 1-2 gånger i veckan.

Burken är ganska bulkig med tanke på hur hur lite (75 ml) produkt som finns i. Man får även en spatel med i förpackningen för att hålla bakterier borta från produkten. Konsistensen är mjuk och nästan lite studsig och till färgen är den aningens ljust beige. Den doftar ganska mycket och innehåller en rad olika parfymämnen enligt CosDNA, men doften är inte obehaglig på något vis. Dock kan man tycka att det inte riktigt behövs, tror att den hade varit trevlig om den var doftfri också.

Masken kan kännas lite sval när man väl applicerar den, men efter någon minut känns den knappt alls, förutom en härlig återfuktande känsla. Min hud suger upp massor av produkt då man efter 10-15 minuter ska torka bort överflöd av produkt med en handduk eller dylikt – men på mig är det knappt något överflöd alls, vilket kanske tyder på att min hud behöver mycket fukt.

Resultatet då? Ja, huden blir mjuk och len efteråt och jag känner inte att det stramar någonstans, trots att jag har en del torra partier vanligtvis, när jag torkar bort resterna. Huden känns verkligen återfuktad och till synes dämpas rödhet på kinderna och näsan där jag brukar vara röd annars.

Sammanfattningsvis är det en riktigt trevlig ansiktsmask, det enda negativa är väl priset – jag hade själv aldrig haft råd att köpa den och hade nog inte gjort det om jag verkligen inte visste att den skulle fungera på mig. Men hade jag varit rik som ett troll skulle jag slagit till direkt. Lyx på burk!

sensai cellular performance hydrachange mask review

.

4/5
♥♥♥♥

.

produktprover

LOADING..