Daisy Beauty Expo 2015 – Vilken upplevelse!

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event tändstickspalatset
Det är knappt så att jag har återhämtat mig från helgens bravader, oj oj oj vad roligt jag hade det på Daisy Beauty Expo 2015! Jag och Emilie möttes upp i huvudstaden på fredagskvällen för att komma till Expot fräscha och utvilade. Så fort vi anlände till Tändstickspalatset på lördagsmorgonen kom det både ”Oooh:s och Aaah:s” från min mun – Wow vilket ställe!

Vi var ett härligt gäng beautynördar beståendes av både bloggare och journalister (gästlista finns här), 30 varumärken och 7 föreläsningar. Det bjöds på både frukost- & lunchbuffé samt en härlig after work med vin och tilltugg.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event annica shr
Annica Joensuu från SHR höll i dagens första föreläsning om myter kring hudvård, att en por egentligen inte är en por – för dessa kan vi inte se med blotta ögat, hur man ska tänka och resonera kring hudvård som påstår sig t ex. att ”dra ut orenheter” eller ”stänger/minskar porer”. Väldigt intressant och lärorikt!

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event annica shr

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event ren skincare
REN Skincare fanns på plats med sina produkter och deras senaste produkt Keep Young And Beautiful™ Instant Firming Beauty Shot (lanseras under våren 2015) som jag redan varit och spanat in.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event Medik8 sandra
Sverigeaktuella hudvårdsmärket Medik8 introducerade oss för sitt koncept som framförallt består av en rad kemiska peelingar och serum med vitaminer för att fixa diverse hudproblem.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event Medik8 sandra

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event Medik8 sandra

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event Medik8 sandra
Här visar Sandra hur Medik8’s Retinolprodukt fungerar.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event pürminerals
Pürminerals visade bl a. upp sina nyheter; ögonbrynspennor med både brynfärg i ena änden och en ljusare nyans för t ex. highlighting av brynbenet eller till vattenlinjen för att ljusa upp, foundation på sprayflaska och en urtjusig palett i samarbete med kommande storfilmen Jupiter Ascending (som jag har sett fram emot att se såååå länge!).

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event depend
Hos Depend fick vi kika på de nya 7day Hybrid POLISH System, lanseras v.4, och man kunde även få naglarna lackade med dessa. En annan nyhet är att de skapat en symbol för hur pass täckande lacken är – vilket kommer att fasas in på minilacken också.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event dior
Hos Dior kunde man få bli sminkad, spana in nya vårkollektionen och deras nya foundation eller få en doftkonsultation. Det var ju nästan så att man inte ville gå därifrån!

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event dior

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event dior

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event björn axén daniela
Sedan blev jag lite ompysslad av superduktiga Daniela Murtas hos Björn Axén och fick en trendig lockad kalufs, lite annorlunda mot mitt superplatta hår. Fick även lite tips och trix på hur jag kan fixa till denna frisyr själv – vilket var uppskattat. Björn Axén lanserar även hårborstar i april, spännande!

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event bosch
Hos Bosch kunde man också få håret fixat och spana in deras hårstylingprodukter. Lite nyheter är StyleToGo, en serie produkter framtagna för den som är på resande fot. Vi fick med oss en av produkterna från StyleToGo-serien hem, jag valde platt/locktången… alltså, hur liten och söt är den inte?!

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event bosch

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event bliss
Bliss presenterade sin nyhet Fabulous Makeup Melt Gel-to-Oil Cleanser som lanseras våren 2015.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event bliss

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event avéne

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event bareminerals
Bliss, Avené, bareMinerals m fl. hade dukat upp för sommar och sol. Nej jag längtar inte alls när snön nu faller utanför fönstret?

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event bareminerals
Hos bareMinerals kunde man även prova ut sin nyans av bareSkin som jag varit nyfiken på att testa ett tag.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event elemis

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event elemis
Elemis scannade hudar, vilket jag jättegärna hade gjort – men tiden räckte helt enkelt inte till. Det hade varit jätteintressant och se hur min hud verkligen ser ut.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event dermalogica hanna
Hanna Seth, utbildningschef för Dermalogica föreläste om känslig hy samt berättade om deras nya hudvårdsserie PowerBright TRx som fokuserar på pigmentförändringar.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event frida selkirk nagelstyling
Frida Selkirk Nailstyling fanns också på plats för att fixa naglar med bl a. Dior och Louboutin-lack.

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event frida selkirk nagelstyling

dbexpo15 daisy beauty expo 2015 event viva la juicy

Det fanns så mycket att titta på, många man ville prata med och lyssna på, men det fanns helt enkelt inte tid, jag skulle behövt minst ett par timmar till. Jag skippade tre (varav två jag varit på innan) föreläsningar för att jag skulle ha tid att gå runt och kika i alla montrar och krama om alla fina människor jag längtat efter att få träffa, vilket var som ett helt träningspass bara det.

Nu hoppas jag bara på att det blir ett Daisy Beauty Expo 2016, för det här var något av det roligaste jag gjort! Stämningen var otroligt härlig och det var galet roligt att träffa både bekanta och nya ansikten – har fått med mig massor av matnyttig information och ett gäng nya vänner och kontakter. Ett så välkomponerat, lyxigt och lärorikt event. Oförglömligt!

.
Åter igen ett stort tack till Kicki Norman, Sam Bergenstråhle och resten av Daisy Beauty-gänget som gjort detta möjligt, ni är fantastiska ♥

 1. Sandra skriver:

  Åh det verkade alldeles fantastiskt underbart! Tänk om man hade fått vara där :O Det närmaste hudvård och sån expertis jag kommer är på tisdag, har bokat en ansiktsbehandling på en av Växjös bästa hudvårdssalonger. Kanske kan få lite lektion där i hur jag ska ta hand om min konstiga hy. De har ju hudterapeuter där av en anledning, haha!

 2. elinor skriver:

  Så underbart det ser ut! Vad jobbar du med?:)

  1. Malin skriver:

   Jag jobbar på Systembolaget, så det är en himla skillnad att få komma iväg och göra något som innefattar ens största intresse :)

 3. Elin skriver:

  Åh gud vad roligt det såg ut!
  Jo, jag är på jakt efter en ögonskugga i mörk plommon/burgundy färg som är pigmentrik och MATT och inte kostar över 200 kr. Jag har kollat Makeupstore och MAC och funderar på Deep damson eller Sketch om den inte hade haft skimmer i sig. Har du några andra tips?
  Tack och ha det bra din beauty!
  Elin

 4. Mammi skriver:

  Man blir ju inte annat än lite avis. Fint rapporterat, förresten. Jag vill prova allt!!!

Comments are closed.

LOADING..