The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Lucka 15-21

the body shop 24 days of joy ultimate advent calendar vad finns i lucka 15 lucka 16 lucka 17 lucka 18 lucka 19 lucka 20 lucka 21 molkan skönhetsblogg
Det är redan fjärde advent och på onsdag är det julafton… Det är helt galet! Och här kommer kommer veckans luckor i The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Advent Calendar, 15 till 21.

En mycket roligare vecka då det nu börjat komma fullsizeprodukter istället för minisar. Mascaran är en stor favorit hos mig och kamomill-rengöringen har jag recenserat här och  tyvärr en total miss för mig, den svider i ögonen och är allt annat än mild… Nutriganics-krämen slussade jag vidare direkt då jag som sagt har överflöd av krämer och hinner inte testa allt.

Men de andra produkterna är jag jättenöjd med. Duschkräm med doft av satsuma, kroppsskrubb med doft av jordgubb, läppglans med plommondoft och en härlig doftspray med jasmin – guldkornen!

.

Ni som har denna kalender, eller någon av de andra varianterna… Vad har ni fått? Och är ni nöjda?

  1. Jag har också ultimate kalendern och är mycket nöjd över det som fanns i luckorna denna vecka! Jag har hunnit testa make up removern två gånger redan och jag måste säga att jag tycker om den faktiskt. Den tog lätt bort både läppstift och mascara och jag har inte märkt att den irriterat min hud på något sätt. Det bästa med den är att den inte lämnar en oljig hinna kvar, underbart :)

Comments are closed.

LOADING..