Recension: REN Skincare Flash Rinse 1 Minute Facial

REN Skincare Flash Rinse 1 Minute Facial review recension

REN Skincare Flash Rinse 1 Minute Facial review recension

Jag tycker: Har ni någon gång använt en produkt som bara tagit er med storm från första användning? Flash Rinse 1 Minute Facial från REN Skincare är en sån produkt för mig. Jag fick med mig denna från Daisy Beauty-resan och har nu använt den regelbundet (ca. var 3:e- var 5:e dag) sedan dess. Och alltså wow, min hy har nog aldrig varit så len och fin som den är nu!

Tanken med produkten är att man, efter rengöring, ska massera in produkten på torr hud – och efter ska man sedan fukta fingrarna och massera igen. När huden är torr känns produkten lite grynig, som en micropeeling. När man sedan fuktar fingrarna och masserar in produkten när den är lite blöt aktiveras vitamin C och produkten känns då mer som en gel. Och för optimal effekt ska man sedan låta den sitta på i en minut för att huden ska suga upp vitaminerna. Så den fungerar både som en peeling och mask i ett, genialt!

Den doftar fräscht av citrus då den innehåller Limonen som är ett doftämne i bl. a apelsin och citron. Jag vet att REN är ett schysst hudvårdsmärke och de jobbar väldigt mycket med bra ingredienser, men jag kan inte låta bli att tycka att produkten är i det dyraste laget (ja, jag vet… jag är snål smålänning!). Använder man den dessutom var 3:e dag så kommer den inte att räcka speciellt längre… och jag som vanlig dödlig har inte råd att lägga nästan 500 kr på en produkt.

Men har man pengarna tycker jag att det kan vara värt det då resultatet blir fantastiskt. Huden blir len och mjuk som en babyrumpa, alltså… på riktigt! Jag känner mig både fräsch, len och mjuk länge efteråt.

.
Så REN… vill ni sponsra mig med en livstidsförbrukning av denna så är ni välkomna att göra så ;)

[wp-review]

INCI: Coconut Alkanes, Ascorbic Acid (Vitamin C), Coco-Caprylate/Caprate, Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Mannitol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Yeast Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Boswellia Carterii Oil, Boswellia Serrata Extract, Azulene, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Glycogen, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Beta-Carotene, Ascorbyl Palmitate, Limonene.

.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

LOADING..