The Body Shop utökar sin Hemp-serie

the body shop hemp series hampa soap on a rope molkan skönhetsblogg

The Body Shop utökar nu sin Hampaserie med Hemp Soap on a Rope som släpps den 26:e december och vill uppmärksamma hela serien i samma veva. Serien innehåller rejäla doningar för riktigt torr hud. Hemp Hand Protector spelar huvudrollen i den ikoniska Hampaserien och är en internationell bästsäljare på The Body Shop.

”Hemp is hope, not dope”

Hampfröolja är en av de mest näringsrika naturliga ingredienserna som kan användas på huden. Den Community Fair Trade-producerade hampfröoljan som The Body Shop använder har höga halter av essentiella omega 3- och omega 6-fettsyror och gör Hemp-serien pålitlig för riktigt rejäl fuktighetsbevaring, även till de torraste av hudar.

the body shop hemp series hampa soap on a rope molkan skönhetsblogg

Hemp Soap on a Rope, 125 SEK

Fuktighetsbevarande hampfröolja levererar effektiv rengöring som inte torkar ut. Häng upp den här maffiga tvålen att torka på sitt snöre efter användning, så håller den sig ren och fräsch hela vägen.
.

Övriga sortimentet

 • Hemp Face Protector 50 ml, 160 SEK
 • Hemp Lip Protector 4.2 g, 75 SEK
 • Hemp Body Butter 200 ml, 185 SEK
 • Hemp Hand Protector 100 ml, 130 SEK
 • Hemp Intensive Hand Butter 100 ml, 140 SEK
 • Hemp Foot Protector 100 ml, 130 SEK

the body shop hemp series hampa soap on a rope molkan skönhetsblogg

Jag har endast testat Hemp Hand Protector innan och var inte alls förtjust i doften. Kan säga att jag fick en smärre chock när jag öppnade paketet och slogs av en hejdundrande migrän… inte bara första gången – utan både andra- och sedan tredje gången när jag fotade produkterna.

Så tyvärr kommer jag nog inte kunna använda dem alls utan att bli sängliggande eller överdosering av migränmedicin. Å andra sidan får jag varken torr hud i ansiktet eller på övriga kroppen – snarare tvärt om! Så serien går nog till någon bättre behövande torris.

Har du testat någon av produkterna från The Body Shop’s Hampaserie?
.

The Body Shop Hemp finns att köpa på thebodyshop.se eller i butik (förutom Soap on a Rope som lanseras 26:e december).
.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

 1. Lackert skriver:

  Gillar inte lukten på denna serien men den fasta tvålen är ju lite cool :)

 2. Jag klarar heller inte av doften! Luktar alldeles för starkt och skogigt för min smak. Den enda produkten i serien jag gillar är face protector, den luktar nästan inget alls :D Och återfuktar riktigt bra :)

 3. Dess skriver:

  Jag älskar handkrämen och gillar faktiskt doften… lite jordig och murrig, nostalgisk, typ sommarstuga :)

Comments are closed.

LOADING..