Piffa till frillan med hjälp av BaByliss frisyrredskap

babyliss frisyrredskap munk svinrygg fiskbensfläta volym skönhetsblogg molkan
Har du fastnat i en frisyrloop? Uppsatt eller utsläppt? Då kan BaByliss frisyrredskap hjälpa dig att skapa roliga frisyrer! De presenterar nu 10 stycken redskap som ska göra det enkelt och snabbt att fixa frillan. Detta roliga utskick från Shesocial innehöll 3 st frisyrredskap. Ett verktyg för att skapa fiskbensflätor, en öppningsbar hårmunk och volymkuddar.

babyliss frisyrredskap munk svinrygg fiskbensfläta volym skönhetsblogg molkan

Vacker Fiskbensfläta, 55 SEK

Med BaByliss verktyg får du den där extra handen som behövs för att skapa den perfekta fiskbensflätan! Paketet innehåller redskapet, men också steg-för-steg instruktioner på hur du går tillväga för att på ett enkelt sätt få en klassisk men rolig frisyr som imponerar.

babyliss frisyrredskap munk svinrygg fiskbensfläta volym skönhetsblogg molkan

Svinrygg eller munk, 45 SEK

Hårmunken är en nutida klassiker som kan användas på många olika sätt. BaByliss öppningsbara munk med en praktisk knapp ger dig ännu fler möjligheter – med ett och samma verktyg kan du både skapa svinryggar och den klassiska munken! Paketet innehåller en öppningsbar hårmunk, en hårsnodd och 4 st hårnålar samt instruktioner.

babyliss frisyrredskap munk svinrygg fiskbensfläta volym skönhetsblogg molkan

babyliss frisyrredskap munk svinrygg fiskbensfläta volym skönhetsblogg molkan

babyliss frisyrredskap munk svinrygg fiskbensfläta volym skönhetsblogg molkan

Naturlig höjd, 69 SEK

Vill du på ett enkelt sätt ge ditt hår va-va-voom-volym? BaByliss volymkuddar ger volym som håller hela dagen! Paketet innehåller två mindre volymkuddar till sidorna och en större volymkudde till huvudkronan samt instruktioner.

babyliss frisyrredskap munk svinrygg fiskbensfläta volym skönhetsblogg molkan

Jag blev riktigt lycklig när jag öppnade det här paketet. Alla utskick från Shesocial är så himla fint paketerade och innehåller alltid roliga produkter. Jag stod senast i London och nöp i en öppningsbar hårmunk, så det kunde ju inte vara mer passande! Fiskbensfläta lyckas jag faktiskt med utan redskap – men den kan nog vara till stor hjälp om man ska göra det på någon annan. Och volymkuddar är också helt perfekt till mig som har det plattaste håret i Sverige.

Dessa BaByliss frisyrredskap och de andra 7 finns att köpa på Lyko.se.

.
Har du testat någon av BaByliss frisyrredskap?
.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

  1. Idéerna är det absolut inget fel på, men ser inte förpackningarna lite väl 90-tal ut? :P

Comments are closed.

LOADING..