Sminkspegel.se – alla flickors dröm!

sminkspegel.se smink spegel molkan skönhetsblogg

Alltså, vem har inte drömt om en riktig sminkspegel någon gång? En sån där som man ser backstage på teaterföreställningar eller på film. Jag vet att jag har drömt om en så länge jag kan minnas… så tror ni att jag stod med öppen haka när jag packade upp paketet?

sminkspegel.se smink spegel molkan skönhetsblogg

sminkspegel.se smink spegel molkan skönhetsblogg

sminkspegel.se smink spegel molkan skönhetsblogg

Spegelramen är vit och har 12 stycken halogenlampor i 2 700 Kelvin som blir ett varmt vitt ljus. Det finns en dimmerfunktion för att dra ner ljuset om man bara vill använda spegeln som vanlig ljuskälla och har extremt bra ljus när man brassar på fullt. Perfekt för en mörk vinter när man ändå vill se vad man pysslar med.

Denna modell heter Chloe och kommer från Sminkspegel.se och kostar 1800 SEK.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

.
Julen kom tidigt i år

  1. Dess skriver:

    Otrooooligt avundsjuk..

  2. Alla.. var det ja.. faaan! Kommer jag att bli 1800 kronor fattigare så småning om :P Jag som hade tänkt köpa mig en mindre sminkspegel med ljus. En rund med vanlig spegel på ena sidan, och förstoring på baksidan.. hm… måste fundera ett varv till ;)

  3. Diana skriver:

    Jag har den i svart! Ett av mina bästa köp någonsin :)

  4. Åh vad jag så gärna också vill ha en sån! Har önskat mig den i flera år, hålller tummarna för att jag får den i julklapp det här året! ^^ Dom måste ju vara så dyra också!!!

  5. Precis en sån jag har önskat mig, sen förra året då jag fick syn på dom! Ååååh…

Comments are closed.

LOADING..