Molkans julkalender 2014

molkans julkalender 2014 molkan.se skönhetsblogg 2014 blogg skönhet

Något jag har drömt om i flera år är att få ha min alldeles egna julkalender här på bloggen men det har aldrig blivit av. Jag älskar att ge tillbaka till mina läsare och i år har min dröm besannats. I morgon öppnar Molkans julkalender (länken fungerar först efter 23.39 i natt) och där kommer ni att kunna ta del av roliga tävlingar med fina priser och får ta del av fina erbjudanden!

Julkalendern kommer inte att hamna i mitt blogg-flöde utan ligger på en egen sida, vilket betyder att ni får klicka er in varje dag för att öppna luckan. Hoppas att ni är lika peppade som jag!

.
.

Några av julkalenderns sponsorer:

.
.

Det här vill ni inte missa!

  1. Molkan skriver:

   Tyvärr inte. Jag måste förhålla mig till vissa regler då Damernas Värld jobbar med annonsörer och det blir då fel om jag tävlar ut produkter från andra märken. Men jag tyckte att det var sååå roligt att jag kanske kör något på instagram istället :) Kram

 1. Superkul! Älskar julkalendrar i alla former

 2. s0fiado skriver:

  Hur är fungerar tävlingen? Ska man bara svara på frågor? hehe

  1. Malin skriver:

   Det kommer att vara olika varje dag. Idag är det att svara på en fråga ja :)

 3. Nu vill jag ju inte vara en party pooper, men det är lite svårt att läsa texten när det är pastellfärger mot vit bakgrund. :P

  1. Malin skriver:

   Det är jättesvårt med att hitta bra färger eftersom allas skärmar är olika, men jag ska självklart se över färgerna och se om jag kan mörka ner dem lite :) Tack för feedbacken!

 4. Åh, så roligt! Och vilken fantastiskt fin kalender du har gjort! :D

Comments are closed.

LOADING..