Finalist i L'Oréal Trendsetter Search

trendsettermolkan

Som en del av er kanske har sett så är jag nu i final av L’Oréal Trendsetter Search. Jag trodde personen i telefonen skämtade när de ringde och sa att jag hade gått vidare, hjärtat slog i 180 osv… Ni vet när man verkligen verkligen vill någonting och man kommit riktigt nära målet.

I finalen ska vi spela in en video där vi pratar om oss själva, mode och skönhet. Jag är så pepp!
Så jag ville mest bara tacka alla som röstat och delat, tack tack tack ♥

Och håll tummarna för mig i finalen, jag behöver verkligen denna upplevelse i mitt liv!

 1. Oh vad spännande, här håller vi tummarna också!!!

 2. Frida skriver:

  Grattis! Håller mina tummar!!! :)

 3. Nina skriver:

  Grattis! Gud så roligt.

 4. ÅH så kul!!! Håller tummarna för dig nu!

 5. Lackert skriver:

  Grattis! Jätte kul :)

Comments are closed.

LOADING..