Recension: EOS Lip Balm

Skönhetsblogg molkan EOS Lip Balm Organic Strawberry Sorbet reveiw recension

Smooth Sphere Organic Lip balm från eos (Evolution of Smooth) är fyllda med antioxidant-rikt E-vitamin, vårdande sheasmör och jojobaolja för att hålla dina läppar återfuktade, mjuka och sensationellt lena. De är 95% ekologiska, 100% naturliga och innehåller självklart inga parabener.

 • Ger långvarig fukt
 • Innehåller sheasmör och E-vitamin
 • ”Smooth Sphere” ser till att ge perfekt applicering
 • 95% ekologiska & 100% naturliga

Skönhetsblogg molkan EOS Lip Balm Organic Strawberry Sorbet reveiw recension

Jag tycker: Tillsammans med Maybelline’s Baby Lips är EOS Lip Balm en rätt hypad produkt. Personligen tycker jag att läppbalsam är så där halvroliga produkter, bra att ha men jag lägger hellre pengar på ett snyggt läppglans eller läppstift med samma egenskaper. Organic Strawberry Sorbet är dock en trevlig överraskning. En härlig söt doft och smak samtidigt som jag verkligen kan känna att produkten går in i läpparna och gör dem mjuka. Något jag har kastat ner i strandväskan och har med mig varje gång jag är ute och badar. En bra liten produkt när man inte vill ha någon färg men ändå lena och mjuka läppar.

EOS Lip Balm finns att köpa på bl a. eleven.se och KICKS för 89 SEK.

4/5

.

 1. Emelie skriver:

  Feel your pain! Jag råkade ut för samma i 4 månader och kontaktar nu Läkemedelsverket för att det tydligen inte är någon annan som har gjort det. Vet inte heller vad det var i dom som orakade reaktionen men jag har använt smaksatta läppbalsam förr och aldrig fått den reaktionen någonsin! Ett kvartal av sår, blåsor och flagnande läppar var inte roligt alls dom dom måste verkligen kolla igenom balsamer tycker jag

 2. Janet skriver:

  Jag fick en allergisk reaktion efter att ha använt eos i några månader. Torra läppar som flagar och svider samt svullnade upp. Nu har det gått en månad sen jag slutade och nu börjar läpparna bli helt återställda.

  1. Malin skriver:

   Åh nej vad tråkigt! Vet du exakt vad det är i läppbalsamet som gjorde att du fick en reaktion?

   1. Janet skriver:

    Nej tyvärr. Googlade lite på eos och jag är visst inte ensam.

 3. Aldrig testat eos men e ju självklart nyfiken då man ser dom på alla bloggar

Comments are closed.

LOADING..