Recension: Maria Nila Palett Colour Refresh

Uppdaterat inlägg med före- & efterbilder!

malhar_140612_0218-1

En vårdande inpackning med pigment som snabbt och enkelt fräschar upp ditt hår. En box med 2 par handskar ingår när du köper produkten.

Den färgade inpackningen innehåller Maria Nilas speciellt framtagna Colour Guard Complex som vårdar och skyddar din hårfärg på samma gång, och är dessutom 100% veganska. Din hårfärg fräschas upp, samtidigt som håret vårdas och känns lent efteråt!

Maria Nila Colour Palett Colour Refresh kan användas för att exempelvis fräscha upp din egna hårfärg, eller skapa lite fräscha slingor! Färgerna är intensiva och ger intensiv färg till ljust hår, och lite lättare toner till mörkare hår.

Användning: Schamponera och handdukstorka håret. Applicera färgen jämnt i håret och låt verka i 3–10 min beroende på önskad intensitet. Använd gärna handskar. Skölj och avsluta med balsam.

malhar_140612_0218

malhar_140920_0001-fore-efter
Före/Efter

Eftersom jag har utväxt som är en ljusare och kallare brun färg än den i resten av håret så applicerar jag endast inpackningen i hårbotten och bara en liten bit ner på längderna (högra bilden). I topparna har jag applicerat 0.06 Pink Pop från samma serie.

Jag tycker: Jag fick hem färgen Cacao Intense 4.10 som är en mörkbrun färg. Blev faktiskt förvånad över hur pigmenterad den här produkten var, tänkte att den bara skulle hinta lite brunt – men själva produkten ser ut som chokladsås och färgade nästan över hela min ombre. Men färgen är som sagt inte permanent och försvinner efter ett par tvättar, men jag tycker det är skönt att det finns en produkt som både är vårdande för håret samtidigt som den fräschar upp hårfärgen. För mitt hår blir megalent efter varje gång jag har använt den, plus att just denna doftar typ kakao. Gillar den skarpt!

Maria Nila Palett Colour Refresh finns i 7 olika färger och kan köpas på t ex. eleven.se för 249 SEK.

5/5

.

 1. Linda skriver:

  tror du det skulle funka för mitt hår som e blont och göra det till brunt med denna?

 2. Linda skriver:

  jätte bra tips funderar på att använda !:D

 3. Hej! Jag undrade bara hur mycket det är i en flaska och hur många gånger det skulle kunna räcka till?

  1. Malin skriver:

   Det är 300 ml och räcker 7-12 tvättar beroende på hur långt hår man har :)

 4. Ella skriver:

  Du har inte före och efter bild? är nyfiken på denna för vill göra nåt med mitt hår men vågar varken färga eller tona..

  1. Malin skriver:

   Jag har inte det i dagsläget, men jag skulle kunna fixa det asap :) Hade tyvärr inte tid med det när jag gjorde recensionen. Men kika in i detta inlägg de kommande dagarna så ska det finnas.

   1. Ella skriver:

    Snyggt! tack så mycket för bilderna :)
    Hur länge eller hur många tvättar skulle du säga att det håller? :)

    1. Malin skriver:

     På mig skulle jag säga att det håller runt 4-5 tvättar, men det kan bero på att mitt hår är färgat och väldigt skadat sen innan. Det står att det kan hålla upp till 10 tvättar..

Comments are closed.

LOADING..